pondělí 25. září 2017

Transfer gel na drevo

TRANSFER gel na přenos textu či obrázku, 100ml Přípravek pro přenos. Videopostup na transferovú techniku na drevo prostredníctvom transferového roztoku. Následne si transfer gel naneste aj na dekorovaný predmet ( drevo , kov, textil) na miesto, kam chcete motív umiestniť a bez čakania tam pritlačte obrázok.


Aj ja Vás poprosím link kde kúpiť transfer gel na drevo. Dnes by sme vám chceli predstaviť techniku transfer , teda prenos obrázku na predmet.

Tento návod na transfer gel vám ukáže krok za krokom ako preniesť technikou transfer obrázok na drevenú krabičku. Pomocou špeciálneho transfer gelu môžete preniesť vytlačený obrázok, text alebo dokonca fotku na drevo. Tento týždeň si môžete zakúpiť transfer gely za mimoriadne akciové ceny. Namiesto eur teraz LEN za eur!


Vám aj transferový papier zadarmo. Na dekorovaný predmet naneste gel - nenechajte uschnúť. Obrázok priložte potlačenou stranou na dekorovaný predmet a pritlačte.

Pro dekorování drobných předmětů, nábytku - tady máte náš návod a věříme, že se to povede všem. Transfer obrázků pomocí transferové vodičky. Produkt na bázi vody pro přenos obrázků z papíru na dekorovaný předmět,.


Mod podge je univerzálne disperzné lepidlo, tým len prekrýva povrch, na to môžeš použiť aj lak na drevo. Dôkladne si umývajte ruky, vyhýbajte sa kontaktu s ľuďmi a pozrite si zdroje informácií, ktoré vám pomôžu prispôsobiť sa aktuálnej situácii. Na vystrihnutý obrázok naneste gel a nechajte zaschnúť cca minút. Vánocům, transfer , přenos, transfer na dřevo, jak přenést fotku na dřevo. Na niektorých typoch tlačiarní je v nastaveniach uvedené aj T-shirt transfer.


Pauzák priložte na drevo , pevne ho pridržte a prechádzajte cez. Touto technikou je možné foto preniesť i na maliarske plátno, drevo , preglejku. Dekorace svíček - Sada FOTO TRANSFER POTCH. Buď opět transférové médium Image Transfér, nebo lze použít transparentní Akryl gel Pébeo, nebo Marabu.


Postup je následující : naneseme transfér, nebo gel na plochu předmětu, na který si chceme fotografii přenést. Lícem pak přitiskneme obrázek a plochu vyhladíme. Necháme hodin působit.

Xyladecor gel na dřevo. Jedním z ochranných gelů, který je trhu volně a poměrně bez problémů k dostání, je gel XYLADECOR Gel. Tento přípravek stojí asi 2korun za 5l balení, což není vůbec špatná cena. To ano,pozerala som aj video na ako to robia. Uz som objednala transfer gel.


Gel na transfer nanaeste najprv na vybraný obrázok alebo text, ktorý ste si vystrihli a nechajte cca minút zaschnúť. Potom papier rozmočte vodou a zotrite ho , resp. Fotografiu na drevo si môžete vytlačiť aj v domácich podmienkach.


Na tiskárně (ideálně laserové) si zrcadlově vytiskněte požadovanou fotografii. Dřevo natřete transferním gelem (nebo Herkulesem) a obrázkem dolů na něj papír přitiskněte. Vyhlaďte všechny bubliny.


Další den fotografii přejeďte zlehka namočenou houbičkou. Vytiskněte nebo okopírujte Vaši originální fotografii na laserové tiskárně. Poté položte fotografii na podklad a lehnce tužkou si naznačte její obrysy. Lazúry a farby na drevo nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Je svetlý a na slnku príliš netmavne, takže v ňom vyniknú pigmenty, ktoré aj po rokoch vypadajú stále sviežo. Oleje a vosky na drevo. Nachádzate sa v kategórii olej na drevo a vosk na drevo. Narozdiel od laku, ktorý uzatvára póry dreva a má sklon k praskaniu a odlupovaniu, olej na drevo poskytne tomuto materiálu to, čo potrebuje - dýchať.


Vyberajte si Farby, laky na drevo podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...