čtvrtek 28. září 2017

Strop miako

Jak funguje MIAKO strop. Zda je vhodné nosníky zvedat na zdivo ručně nebo pozvat jeřáb a také třeba porovnání MIAKO stropu a betonových panelů. Na tyto otázky nám ve videu odpoví. V projektu jsem měl původně betonové monolitické stropy a vlastně jsem si i hodně dlouho myslel že to u nich zůstane.


Strop miako

Jejich výhoda je v relativně nízké síle. Stropy MIAKO jsou nejčastěji používané stropy v našem stavebnictví, zejména u realizací rodinného bydlení. Konkrétně stropní systém MIAKO. Nejdříve bylo nutné vytvořit dír. Keramické trámečkové stropy HELUZ MIAKO jsou tvořené keramickými stropními vložkami a keramicko-betonovými stropní nosníky vyztuženými svařovanou prostorovou výztuží.


Rovný keramický cihelný podhled je dobrým podkladem pro provedení omítky. Strop díky výborné akumulaci a schopnosti přijímat. Porotherm strop tvořený cihelnými vložkami MIAKO a keramobetonovými stropními trámy vyztuženými svařo-vanou prostorovou výztuží je možno použít v běžném i vlhkém prostředí uzav řených objektů.


Pro náš dům jsme zvolili miako vyskládaný strop s nadbetonávkou. Tímto systémem se dá vyskládat prakticky jakýkoliv půdorys stropů. Výměna stropu: postup a výhody – 2. Není tedy třeba betonovat strop celý najednou a stačí si rozvrhnout etapy dle kapacitních možností stavitele. Ahoj Ondro a Barčo, když jsme dělali strop v 1. NP udělali jsme strop s nadbetonávkou (o tom je tento článek). Když jsme připravovali strop v 2. NP vyzkoušeli jsme novinku v podobě MIAKO bez nadbetonávky.


Naším cílem bylo jej zkusit a díky workshopu umožnit lidem, aby se na něj přijeli podívat. Keramické stropy MIAKO pozostávajú z keramických stropných vložiek a keramicko-betónových stropných nosníkov vystužených zváranou priestorovou výstužou. Najčastejšie sú súčasťou stropných konštrukcií bytových a občianskych stavieb, ale možno ich použiť aj v priemyselných a poľnohospodárskych objektoch.


Tento typ stropov je variabilný, s možnosťou použitia aj. Stropní konstrukci HELUZ MIAKO tvoří keramobetonové stropní nosníky vyztužené svařovanou prostorovou výztuží a keramické vložky MIAKO. Celý strop se zmonolitní dobetonováním. Podle rozpětí a zatížení stropní konstrukce se navrhne vhodná výška nosníků a keramických vložek a také tloušťka nadbetonované vrstvy nebo mm. Výsledná tloušťka stropu se.


Strop z miako vložek a betonu by měl být při výstavbě vzepnutý. Nosník plní svou funkci až po zmonolitnění stropu a po. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Používají se jako vložky mezi KMB keramické stropní nosníky při montáži stropů. MIAKO , zateplil jsem ho pomocí dřevěného roštu. Jako příklad uvedu sestavení stropu.


V ceně za práci je započteno sestavení podpůrných. Poptávám stavební materiál Druh materiálu: keramický strop MIAKO Specifikace: – TrhPoptávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...