středa 27. září 2017

Deska fermacell hmotnost

Deska fermacell hmotnost. Univerzální stavební desky , protipožární desky a akustické desky – materiály pro suchou stavbu, dřevostavby a. Je vhodná do vlhkých místností. Fermacell je stavební, protipožární desk. Vlákna ve směsi sádry a papíru tvoří pevnou vazbu a proto mají v každém bodě průřezu stejné vlastnosti.


Sádrovláknitá deska fermacell - jedna deska na všechno. Ještě lepší protipožární vlastnosti materiálu a stavebního prvku jsou zaručeny upravenou recepturou výroby přidáním nehořlavých vláken. První sádrovláknitá deska opustila výrobní linku na počátku 70.


Münchehofu u Goslaru v Německu. V současné době představují. Protože neobsahuje žádná pojiva, neob-těžuje zápachem a zároveň je tato homogenní deska velmi prodyšná.


Na spodní konstrukci se deska šroubuje nebo sponkuje, na zdivo se přilepí lepicí maltou fermacell. Spárovacím tmelem fermacell. Bez speciálního nářadí. Pomocí vyrovnávacího podsypu lze bez hutnění srovnat až šesticentimetrový výškový rozdíl původní podlahy.


Podlahové desky fermacell se používají všude tam. Skladem − Původně: 4Kč 3Kč. Sleva původně 5Kč. Pokud se chcete zeptat na cokoliv k tomuto produktu, vyplňte formulář níže.


Po dlouhou dobu byl rozsah použití omezen na modernizace a rekonstrukce. REI DP– zkouška byla. The high-quality, particularly stable. Použitím desek fermacell se zjednodušuje a zkracuje doba montáže. Nepoužívá se takové množství tmelu jako u. Materiál desky je v celém průřezu zesílen vlákny.


Tato homogenní struktura tak dává desce velkou stabilitu a odolnost proti mecha-nickému namáhání. Náš specialista vám rád a ochotně odpoví. Přidat dotaz Luboš Diaz 16. Na výrobních linkách řízených počítačem se po přidání vody a bez dalších pojidel stlačuje homogenní směs těchto dvou přírodních surovin pod vysokým tlakem na pevné desky, které se suší a řežou na příslušné formáty. Zdrojem mimořádně dobrých protipožárních parametrů sádrovláknitých systémů je nejen jejich vysoká objemová hmotnost , ale i ucelený systém skladeb konstrukcí.


Free Delivery on Eligible Orders! Stejné statické, protipožární a zvukově izolační vlastnosti jako osvědčené sádrovláknité desky fermacell. Trvale váže a zneškodňuje škodlivé látky a emise z. Velice zajímavým momentem je také nízká váha desek. Jedná se zároveň o materiál, který můžete použít pro úsporná řešení zvukové izolace u masivních nebo.


FERMACELL byl první sádrovláknitou deskou na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...