pátek 4. srpna 2017

Betonové výrobky

Works with all calendars services. Grab logo resources, the Cronofy team bios, and more for your. Každoročně se snažíme zahájit sezónu nějakou novinkou. Mezi naše nejoblíbenější a zároveň nejprodávanější dlažby.


FIRMA VRŠŤALA je tu pro Vás.

Jsme tradiční rodinná česká firma, která byla založena před více než pětadvaceti lety. Od svého vzniku se zabýváme výrobou betonových bezzákladový. Kvalitné betónové výrobky od českého výrobcu – to sú betónové ploty Harašta, oplotenie a betónové výrobky v Nové vsi u Pohořelic. Okrem predaja plotov ponúkame i predaj betónových stĺpov , zámkovej dlažby , obkladov na dom, obrubníky, striešky a ďalšie výrobky z betónu. Pro praktické výrobky na zahradu je ale podstatná odolnost a pevnost betonu.


Snadná tvarovatelnost umožňuje vyrobit řadu zajímavých prvků, které zapadnou do stylu zahrady nejen vzhledem, ale především účelností. Betonové výrovky na zahradu nemusí mít jen masivní konstrukci, jejich tvary mohou být jemné a elegantní. To dokazují mnohá umělecká díla z betonu.

Sme tradičným slovenským výrobcom širokej škály produktov z betónu. Našim zákazníkom a obchodným partnerom ponúkame dlhoročné skúsenosti, kvalitu produktov i materiálov, spoľahlivé služby a poradenstvo v oblasti betonárskych prác , stavebných materiálov a výroby produktov z betónu. Nami ponúkaný sortiment obsahuje rôzne betónové prefabrikáty, panely, cestné. Betónové ploty a betónové výrobky - šalovacie (debniace) tvárnice, betónové obrúbníky, plotové striešky, zatrávňovacie tvárnice.


Výroba a kladenie zámkovej dlažby. Dunajská Streda, Nové Zámky, Komárno, Bratislava a okolie. Predaj stavebného materiálu, náradia, obkladov a dlažieb. DEBNIACI STAVEBNÝ SYSTÉM.


Z betónových výrobkov ponúkame široký sortiment tvárnic a produktov na rôzne účely. Predstavujeme Vám výrobky z betónu – IMITÁCIA DREVA. Vytvorenie i farebné prevedenie týchto výrobkov je totiž dokonalou napodobneninou dreva. Tým, že tieto výrobky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov(z vibrovaného betónu), sú odolné voči poveternostným vplyvom počasia.


Premac ponúka široký sortiment betónových výrobkov. Zámková dlažba, betónové ploty, záhradné platne, terasová dlažba, dlažba na schody, svahové oporné tvárnice, palisády, obrubníky, prvky hrubej stavby a iné výrobky z betónu. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.


Zámkové dlažby Zahradní květináče Plotové prvky. S betonovými výrobky se setkáte hned z ulice, kdy mnozí volí jako základ plotu betonové tvárnice, které jsou pro svou dlouhověkost a bezúdržbovost stále oblíbenější.

Jakmile překonáte plot, všimnete si betonové dlažby olemované obrubníky. Jak jinak než z betonu. Vstoupíte do domu a beton je všude kolem vás, i když. Sponzor této sekce Kategorie.


Dlažby a dlažební desky (80) Stěnové dílce a tvárnice (99) Konstrukční prvky (45) Betonové trouby, skruže a sloupy (43) Schodiště (34) Betonové ploty (31) Prefa garáže,. Naše výrobky sú certifikované v SKÚŠOBNOM ÚSTAVE HYGIENY, ktorý vydal certifikát o nepriepustnosti a zároveň umožňuje predaj v celej Európskej únií. Pri dovoze Vám odovzdáme certifikát, vyhlásenie o zhode výrobku a SLOVENSKÝ PROTOKOL VODOTESNOSTI.


Firma EXTERIER BETON, s. Zaměřujeme se na výrobu a prodej betonového zboží – vyrábíme betonové výrobky všeho druhu. Na těchto stránkách si můžete jednoduše prohlédnout naše výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...