čtvrtek 31. srpna 2017

Balakryl dixol cena

Barvy jsou ekologické, trvanlivé, bez zápachu. Tenkovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i exteriéru. Atest na dětské hračky. Zvýrazňuje kresbu dřeva.


Farby sú ekologické, trvanlivé, bez zápachu. DPH: 16Kč (EUR) Tweet. Popis produktu: Tenkovrstvová lazúra pre nové aj renovačné nátery všetkých druhov dre.


Tenkovrstvá lazúra na nové aj renovačné nátery všetkých druhov dreva a drevených prvkov v interiéri a exteriéri. Ochrana a dekorácia dreva so. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Vybírat můžete ekologické lazury, laky, nebo základní a vrchní barvy pro nátěry všech druhů dřeva v interiéru i exteriéru.


Na Slovensku je jednou z najobľúbenejších značiek. Zde se nacházíte: Heureka. Foto je pouze ilustrační. Vyhledávání balakryl dixol kg.


Vyberať môžete ekologické lazúry, laky alebo základné a vrchné farby pre nátery všetkých druhov dreva v interiéri i exteriéri. Rychleschnoucí vodou ředitelná tenkovrstvá lazura pro nové i renovační nátěry všech druhů dřeva a dřevěných prvků v interiéru i ext. Před aplikací stačí povr.


Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu: (). Lazura poskytuje hloubkovou ochranu s vysoce dekoračním Vzhle. Podívejte se na kompletní přehled všech prodejních míst řazený podle krajů a měst, rozdělený na tónovací centra a Dům barev.


BALAKRYL Dixol platné do: 31. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Specifikace Produktu Vodou ředitelná vrchní barva s univerzálním použitím určená k novým i renovačním vrchním nátěrům kovu, dřeva, betonu, omítek a dalších materiálů v interiéru i exteriéru. Současně s Vámi zde právě nakupuje zákazníků. Balakryl - Nejlevnější barvy laky u nás.


Použitie farby: Na nové aj renovačné nátery na tvrdé a mäkké drevo. Určená na ochranné a dekoratívne nátery, plotov, štítov, dverí, podhľadov, záhradného nábytku, pergol. Skladom doručenie do dní. Informace o ochraně osobních údajů.


Barevná paleta silnovrstvého lazurovacího laku TELUX zahrnuje odstínů a vzorník tenkovrstvé lazury DIXOL už barevných variant. Další slevy barev a laků na Kupi. TELUX i DIXOL zabarvují dřevo do požadovaného odstínu a. Ideálna na renovačné nátery, kde preniká hlboko do štruktúry dreva a. Lazura je mimořádně vhodná na nové i renovační nátěry, kde proniká hluboko do struktury.


Je samozřejmostí, že jeho výrobky tuto normu splňují, a navíc nechává pravidelně testovat i produkty, u kterých to není nutné.

Balakryl dixol cena

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...