úterý 1. srpna 2017

Aco žlaby

Aco žlaby

ACO vytváří chytrá systémová řešení, která fungují oběma způsoby: ochrana lidí před vodou a naopak. Nabízíme vám efektivní odvodňovací systémy pro hospodaření s povrchovou a dešťovou vodou. U tohoto systému je zvětšení počtu žlabů s vlastním spádem dna na 2 díky čemuž se zvýšila průtočnost kanálu. Kromě toho lze provádět složité konfigurace (úhlové, křížové a „T“ spoje). Dodáme vám odvodňovací systém, odvodnění, do jakéhokoliv provozu.


Od liniového žlabu, přes vsakovací a retenční systémy, odlučovače tuků a ropných látek, sprchové žlaby , čerpací systémy až po sklepní světlíky, potrubní systémy a mnoho dalších výrobků. K dostání jsou žlaby z kvalitního plastu nebo polymerického betonu s různými typy krycích roštů – plastové, pozinkované, litinové nebo nerezové. Pro speciální aplikace jsou vyráběny žlaby monolitické. Samozřejmostí je ucelená řada příslušenství. Liniové odvodňovací systémy společnosti ACO odpovídají ČSN EN.


ACO z nerezové oceli lze použít všude tam, kde je kladen důraz na subtilní a nenápadné řešení odvodnění, jako jsou například bazény a wellness zařízení. Jsou vhodné pro použití jako dělící bariéra mezi mokrou a suchou částí objektu. Až m plynulého spádu dna zajistí rychlý odtok vody a lepší samočistící účinky. Společnost ACO se nachází ve více než zemích světa a vyrábí ve výrobních závodech na čtyřech kontinentech. ACO Euroself MINI Všude tam, kde není možné použít žlaby Euroself se standardní výškou 1mm, je k dispozici žlab snížený Euroself MINI se stavební výškou pouhých mm.


Aco žlaby

Především v garážích a obecně podlahách, kde finální vrstva betonové mazaniny nepřesahuje 1mm, je nutné použít žlaby se sníženou stavební výškou. Skupina ACO je výrobcom prvkov pre stavebníctvo ako sú napr. It combines a chlorine compatible detergent with NaDCC in a single tablet format, offering excellent cleaning and disinfection performance in one easy step.


Speciálním řešením je pak kompletní žlab Hexaself Brickslot včetně plastového štěrbinového nástavce. Pro ty nejnáročnější projekty byla škála. Systém so širokým rozsahom použitia.


Univerzálny odvodňovací žľab N1z polymerického betónu s vnútorným spádom. Krycie rošty sú k dispozícii z pozinkovanej ocele, antikora alebo. C 2(0) Veko šachty 2x 2mm pochôdzne (0) ACO Galaline Mostíkový rošt tr. ACO Nerezové odvodnění, vpusti a žlaby. Průmyslové podlahové vpusti jsou navrženy pro široké komercní využití.


Detail položky – základní – ACO Drain RD150V Monoblock – Žlaby bez spádu dna – kó j. Odtokový žlab polymerbeton nízkoprofilový EuroSelf - pozink. Nakupte liniové odvodňovací žlaby ACO za nejpříznivější online ceny. The Holchem Group Limited.


Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí liniové odvodňovací žlaby ACO po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Sprchový žlab by měl být součástí každé moderní koupelny. Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Nákup u nás bez rizika - dní na vrátenie.


Aco žlaby

Odvodňovacie žľaby a odtoky za trvale najnižšie ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...