pátek 28. července 2017

Předplatné junior 21 století

Search only for předplatné junior 21. Předplatné časopisu 21. Junior na rok (včetně speciálu) a dostanete zdarma penál Rebelito v hodnotě 1Kč jako dárek.


Nabídka je určena pro prvních nových předplatitelů. Magazín tak umožňuje detskému čitateľovi ľahkou a zrozumiteľnou formou odhaliť základné poznatky zo sveta vedy, techniky, prírody, astronómie, histórie a.

K půlročnímu i ročnímu předplatnému nyní jako bonus získáte také roční předplatné magazínu History revue v elektronické verzi. Století či například 21. Zkrátka, předplatné časopisu 21. Kontaktujte našu hotline.


Ukáže vám, že věda je jedno velké a napínavé dobrodružství, na jehož konci může čekat třeba Nobelova cena. Zavede vás mezi špičkové výzkumníky, lékaře, archeology či historiky, představí vám výzkumné ústavy, muzea, technologické parky i. Dvouměsíčník Junior je určen pro děti mezi sedmi a jedenácti lety, tedy pro ty, kteří se neustále ptají a ptají a.

Ostrov Madagaskar vydal paleontologům fosilii zvláštního prehistorického savce z dob dinosaurů, který byl velký zhruba jako dnešní kočka a jenž nese skutečně unik�. Speciál nabízí každý půlrok nový dobrodružný příběh! VĚDA KTERÁ VÁS BUDE BAVIT. Ten čtenářům ve věku až let přináší nejen napínavé čtení, ale také zasvěcení do oblasti, jíž se dané vydání týká.


Nechybí ani porce asi pětadvaceti zábavných rébusů. Po jejich vyluštění se čtenář může přihlásit do SMS soutěže o desítky zajímavých cen v celkové. S námi ušetříte až oproti nákupu na stánku.


Hledáte předplatné časopisu 21. JUNIOR s dárkem ještě dnes! Aktivace zaslání magazínu 21. S elektronickým předplatným máte s. Oblíbený český komiks s Fifinkou, Bobíkem, Myšpulínem a Pinďou.


Pro náctileté Časopis Junior – Věda a příroda předplatné. Tedy jestli chtějí se svými chytrými potomky alespoň trochu držet krok. Junior je sice určen dětem, ale určitě do něj rádi nakouknou i dospělí.


Podpořte děti v zálibě ve vědění, v zájmu o přírodu, techniku nebo historii.

Za dnešní voucher dostanete předplatné oblíbených naučných časopisů. Zobrazit více podobných nabídek. Bonus: číslo časopisu Bylinky. Obsahují přehled toho nejzajímavějšího pro nejmenší čtenáře.


Věnují se například domácím mazlíčkům, počítačovým hrám nebo komiksům. Pokud chcete potěšit vaše děti, doporučujeme předplatné některého z magazínů. New and Used Vehicles and Parts.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...