středa 26. července 2017

Dřevěný špalek jako stolek

Dubový špalek je kus přírody do vašeho domova. Masivní dřevěný prvek ozvláštní každý interiér. Je nejen jedinečným doplňkem, ale také funkční ozdobou – dřevěné designové špalky lze využít jako odkládací stolky, sedáky, podstavce, nebo jako dřevěnou dekoraci.


Dřevěný špalek do interiéru. Zdobený dřevěný špalek může sloužit ke štípání dřeva, ale také jako odkládací stolek nebo na sezení.

Materiál smrk nebo jedle. Zapomeňte na nudné židle či stoličky v neutrálních barvách – tohle je o něčem úplně jiném. Ať špalek na sezení umístíte kamkoliv, vždy bude přitahovat pozornost. V případě zájmu ho můžete využívat také jako čajový či květinový stolek. Opracovaný špalek jako dřevěný stolek.


Předcházejíc í Následující Všechny náhledy galerie. U špalku je možné odšroubovat nohy a blok obrátit a použít spodní stranu jako novou pracovní plochu.

Zboží již není dostupné. Omlouváme se, ale toto zboží již není dostupné. Vyberte si z mnoha našich dalších kvalitních produktů zahradního nábytku. Stolek - špalek dřevěný. Jedná se o cenu za pronájem na jeden produkční den.


Dřevo , trámy – prodám špalek na štípání , inzerce. Inzerát Špalek ke štípání dřeva v okrese Karviná, cena dohodou, od Leszek Pilch na. Prodej masivních špalků dub, buk na štípání či výzdobu zahrady, velikost dle dohody,. Prodám hromadu palivového dříví. Použitý materiál: Borovice, Masiv.


Nábytek vhodný: Do koupelny, Do chodby, Do předsíně, Do kuchyně, Do ložnice. Barevné odstíny: Dub, Olše, Ořech, Přírodní provedení. Působivý je i stolek od návrháře Kamila Vaniše. Dřevo je zde sice opracované, ale vyvolává dojem přírodniny.


Dubové špalky mají široké spektrum využití v interiéru i exteriéru, kde mohou sloužit jako skvělý designový a hlavně praktický doplněk.

Výborně poslouží jako konferenční stolek , noční stolek , stojan na květináč nebo odkládací stolek. Každý dřevěný špalek je precizně obroušen a naolejovaný nebo ponechaný. Stylové nestandardní sezení jako je dřevěný špalek vyráběný na míru.


Vršek je obroušen do hladka. Vhodné použití jako stolička nebo noční stolek. Vhodné do minimalistických moderních interiérů, kterým dodá příjemný přírodní ráz. Ručně vyrobeno na Vysočině. Poslouží nejen jako prvek k sezení, ale také jako prvek dekorativní.


Můžeme Vám vyrobit špalek na štípání dřeva, nebo špalek který použijete na sezení v interiéru nebo ve Vaši zahradě. Motivy na špalku můžou být na základě Vašich požadavků (motivy zvířat, znamení zvěrokruhu atd.). Níže Vám nabízíme ukázky našich realizací. Jednoduchý konferenční stolek z masivu dobře poslouží jako základní odkládací prostor v jakékoliv místnosti v bytě.


V nabídce máme velké i malé konferenční stolky do obýváku. U některých konferenčních stolcích najdete také poličku, která dobře poslouží jako dodatečná odkládací plocha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...