pátek 30. června 2017

Studnařská pěna pistolová

Vykazuje silnou přilnavost k betonu a ostatním stavebním materiálům. Výrobek splňuje požadavky dle. Soudal studnařská montážní pěna jednokomponentní, rozpínavá, vysoce kvalitní pěna , připravená ke snadnému použití s trubičkovým aplikátorem. Může být překryta tmelem, omítkou či nátěrem. Studnařská pěna pistolová.


Určená pro montáž, usazování a těsnění betonových skruž. Maxi trubičková nízkoexpanzní pěna. V balení je kartuší. ATEST na přímý styk s pitnou vodou. Všechny informace o produktu Montážní pěna DEN BRAVEN pěna studnářská pistolová zelená 750ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze DEN BRAVEN pěna studnářská pistolová zelená 750ml.


Vyberte variantu: pistolová dóza 7ml: 16CZK: trubičková dóza 5ml: 14CZK: trubičková dóza 7ml: 15CZK: ks. POPIS: jednosložková polyuretanová pěna , vulkanizující vzdušnou vlhkostí. Pistolová pěna na bázi PU pro těsnění studní a šachet. Určena pro přímý styk s pitnou vodou.


Po vytvrzení je vodotěsná (až do tlaku barů) a odolná minerálním olejům, všem půdním bakteriím a kyselinám. STUDNAŘSKÁ MONTÁŽNÍ PĚNA : 750ML: 12KS: 22Kč SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY. Speciální polyuretanová pěna s nízkou nasákavostí.


Lepíme a upevňujeme polyuretanovými pěnami. PU pěny představují při stavebních pracích významného pomocníka,. Vyhlášky Ministerstva zdr.


Je vhodná při instalaci ve studnách, kanalizacích, šachtách apod. DETAIL: S TÍMTO VÝROBKEM SI ZÁKAZNÍCI TAKÉ OBJEDNÁVAJÍ: Pistole na PU pěnu - celokovová. Pro montáže a těsnění betonových studničních skruží, těsnění rozvodných, revizních a kontrolních šachet. Měrná jednotka (MJ) kgVáha MJ.


L pistolová , výtěžnost 66l 1Kč. Výhody: - Výtěžnost až litrů z jedné dózy - Vydatnost v běžných metrech. Přihlásit se Napište nám. Vaše cena s DPH: 21Kč. Možnost velkoobchodní spolupráce.


Pěna studnařská pistolová 750ml. Bude determinováno Doručení. Tato pěna je specielně vyvinutá pro požadavek pro styk s pitnou vodou. Hnací plyn neobsahuje freony.


BLPU studnařská a kanalizační pěna GUN 750ml BLPU studnařské a kanalizační pěny pistolová 750ml. Jednosložková polyuretanová pěna určená pro montáž, usazování a těsnění betonových skruží ve studních, kanalizačních a sběrných potrubí, kontrolních šachet, apo. Působením vzdušné vlhkosti a teploty expanduje až na 50násobek svého původního objemu. Jednokomponentní montážní polyuretanová pěna.


Použití: spojování a těsnění betonových skruží pro studny. Dále je vhodná k těsnění kanalizačních výpustí (kanalizací) a pro apl. V PROFI provedení pro přesnou a úspornou aplikaci pomocí aplikační pistole.


Kvalitní pistolová polyuretanová montážní a izolační pěna určená pro profesionály i amatéry o objemu. Nejlevnější studnařská pěna. Pattex Universal trubičková PU pěna je jednosložková polotuhá. Zimní studnařská pěna do -15°C. Soudabond Easy ZIMNÍ LEPIDLO PU pěna pistolová 750ml.


Lepící pěna 750ml pistolová.

Studnařská pěna pistolová
Studnařská pěna pistolová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...