čtvrtek 29. června 2017

Primalex polar 40kg cena

Kč (e-shopů) JUB Jupol Classic bílá L. Interiérové barvy podle zkušeností ostatních. Kč (e-shopů) HET Klasik kg. Neuzaviera priechod vodným parám. Primalex Plus kg - Specifikace.

Vďaka starostlivému výberu najkvalitnejších kalcinovaných vápencov a vysokému podielu titanovej beloby môžeme garantovať najvyšší stupeň „polárnej“ belosti (min. BaSO4). Díky pečlivému výběru nejkvalitnějších kalcinovaných vápenců a vysokému podílu titanové běloby můžeme garantovat nejvyšší stupeň „polární“ bělosti (min. BaSO4).


Otěruvzdorný vnitřní nátěr s výbornou bělostí a kryvostí, vysoce propustný pro vodní páry. Kč : 2 : Dostupnost i. POUŽITIE Omietky a sadrokartónové dosky vo vnútorných priestoroch. Súčasná receptúra zachováva osvedčené vlastnosti – výbornú kryciu schopnosť a vysokú oteruvzdornosť a zároveň garantuje aj jeho vyššiu belosť (min. BaSO 4) a hlboko matný konečný vzhľad produktu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Splní tak aj vaše najnáročnejšie predstavy o exkluzívne matnom finálnom vzhľade, pri zachovaní veľmi jednoduchej aplikácie. Plastové obaly kg, kg, kg, kg, kg.


Vylepšená receptura zachovává osvědčené vlastnosti výrobku a nově garantuje jeho vyšší bělost (min. BaSO4) a hluboce matný konečný vzhled. Propustný pro vodní páry. PRIMALEX Polar Bílý – 40kg.


Použití: Omítky a sádrokartonové. Objevte vše pro váš projekt v e-shopu a prodejně HORNBACH: velký výběr, nejnižší ceny, služby, dní na vrácení zboží. Pusťte se nyní do svého projektu! Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Současná receptura zachovává osvědčené vlastnosti – výb. OBI Malíř Plus kg (12).


Vytlač kartu výrobku Pokračuj v ná. Výrobce: PPG Deco Czech a.

Množství: - NEBO - Přidat do seznamu přání Přidat ke srovnání. Popis Podobné zboží (4) bílý vnit. Doporučené použití pro obývací prostory, reprezentativní prostory, kanceláře, dětské pokoje. BLUM LEGRABOX pure sada výška C, BLUMOTION S, 40kg , délka 400mm.


Vlastnosti: tradiční bílý nátěr klasického typu pro nenáročné aplikace. Vysoce propustný pro vodní páry. Dokonale bílý nátěr který projasní váš interiér.


Tento tovar sa dodáva ako balík a bude doručený do 1-praco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...