pátek 23. června 2017

Kovovýroba praha východ

Kovovýroba , protipožární klapky, výroba potrubí Praha východ. Vzduchotechnika Praha , Praha východ. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. KOVOVÝROBA A ZÁMEČNICTVÍ SKOV PRAHA A STŘEDOČESKÝ KRAJ. Upřesnit výsledky filtry Skrýt další upře.


Jedná se o nemovitosti v objektu Areálu U Elektry Praha Hloubětín. Prostory pro podnikání. Vyberte si z 2firem a institucí na idatabaze.


Věříme v uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků díky vztahu k naší práci, která je naším koníčkem. Je technicky vybavena pro malosériovou výrobu a zakázkovou výrobu od výkresu až po zabalený výrobek, připravený k expedici. Zde naleznete inzeráty s tématikou kovovýroba Praha východ. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky kovovýroba Praha východ , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky kovovýroba Praha východ na Vámi zvolené téma inzerce.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nabízíme kvalitní zakázkovou kovovýrobu nejenom pro zákazníky v Praze ale i pro ostatní Pražáky a obyvatele středních Čech.


O firmě Pragoflorservis s. Jedním z odvětví, kterým se zabývá, je kovovýroba a zámečnictví. Firma Pragoflorservis s. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění. Podle speciálních objednávek navrhujeme a vyrábíme i složitější zařízení.


Mezi realizované zakázky patří nosné vozíky pro diagnostické kamery, inseminační přístroj, zdravotnická a filmová technika ze speciálních materiálů a další. Vrata zaměříme, navrhneme realizaci, vytvoříme 3D návrh, vyrobíme včetně zinkování a povrchové úpravy, dopravíme a namontujeme. Vyrábíme brány křídlové i posuvné s elektrickým pohonem na dálkové ovládání nebo bez něj. Naše Zakázky realizujeme jak v Praze, tak v okr.


Již let vyrábíme a montujeme naše výrobky podle přání našich spokojených zákazníků. Hledáte výrobky z drátu, nebo železa? Potřebujete svařit, nebo opravit branku?


Praha - východ , Benešově a blízkém okolí. Sháníte regály do prodejny. Pak jste na správném místě. V našem katalogu najdete vš.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Hutní průmysl a kovovýroba - Praha-východ. Nerezové materiály (Říčany - Jažlovice) 6km. Partner, který nerezaví. Kompletní sortiment hutních nerezových materiálů.


Zabýváme se zakázkovou výrobou nejen kovových bran, plotů, mříží, postelí či kovového nábytku. Vyrobíme také mobilní kurník nebo mobilní voskovar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...