pátek 23. června 2017

Dr schutz pu čistič

Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Všechny informace o produktu Čistič podlahy Dr. Removes dirt, fat, grease and shoe marks. PU Sealer and the cross linker, once mixe are suitable for use for approx. For this reason, only mix the quantity of sealer that can be processed within this period of time.


Where sealer and cross linker are subjected to higher temperatures, the working time is reduced considerably. In case of cold components, the mixing procedure cannot be. Podlahové krytiny Podlahy Údržba a čištění podlah Dr. As the leading supplier of floor maintenance systems worldwide, Dr. Svými vysoce kvalitními čistícími a ošetřovacími produkty a systémy se stará o to, aby různé typy podlahovin jako PVC, linoleum, koberce, lamináty a parkety sloužily svým uživatelům dlouhá léta ve vysoké hodnotě a kvalitě.


Vysoká čistící schopnost. Rozpouští účinně nečistoty a tuky. Based in Copenhagen, we function as a collaborator for distributors, retailers, professionals as well as end users, and can therefore offer a wide range of products for cleaning and maintenance. Jedná se o speciální aktivní čistič , který se používá k čištění po ukončení stavebních prací a též pro běžné čištění. Schutz PU-čistič - pro běžné čištění 7ml.


Moderní interiérové studio s širokou nabídkou sortimentu. CC-Tvrdou ochrannou vrstvu nebo CC- PU -ochrannou vrstvu. PU čistič , ředění 1:– 1:1s vodou, nechat cca 3-minut působit. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner. Možno používat v čistících automatech.


Dr schutz pu čistič

Speciální aktivní čistič Dr. Tento čistič je určen pro běžnou údržbu a čištění, můžete ho však použít i na údržbu po pokládce nové krytiny, nebo když proběhne k ukončení stavebních. Katalogové číslo: CHULTZ-Kategorie: Čistící prostředky na podlahy. Popis Další informace Hodnocení (0) Popis.


Thanks to the permanent sealing, it protects against friction and discolouration from chemical spillages. Svojimi vysoko kvalitnými čistiacimi a ošetrovacími produktmi a systémom sa stará o to, aby rôzne typy podlahovín ako PVC, linoleum, koberce, lamináty. DRŽBA a čištění podlah Dr.


Dr schutz pu čistič

Kč (za ks s DPH) Detail. Pohlídejte si všechny novinky i ty největší slevy. Více jak kamenných prodeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...