pondělí 22. května 2017

Toyota hilux kryt korby

Free Shipping Available. Pro-Form Sportlid Prem. Součastí je vložka korby a kryt zadních dveří korby. Rám na korbu na kryt korby zn. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Rohové diely a priečka vyrobené zo skleného vlákna - kompozitný materiál pre optimálnu sily s minimálnou hmotnosťou. V naší nabídce naleznete. Kvalitní hardtop v moderním designu bez bočních oken. Společně s Vaším pick-upem vytváří velmi elegantní vzhled.


Vhodný pro vozy verze DC 2. Velkou výhodou tohoto typu. Dodáváme i vložky do korby , pevné a rolovací kryty.

Působíme na trhu již mnoho let, obsloužili jsme desítky tisíc spokojených zákazníků, jsme si jisti, že budete s nákupem spokojeni. Uchycení zevnitř krytu přímo ke korbě. Vyberajte z inzerátov. TOYOTA HILUX tažné tuny!


Pace Edwards pro americké PickUpy Inzerát byl odebran z oblíbených. TD 85kW rám korby - ND Inzerát byl odebran z oblíbených. Je vyroben z otočných hliníkových listů pokrytých vinylem. Dostupnosť tovaru: obvykle dní Tweet. Bez lakování v bílé barvě.


Kryt korby bez ochranného rámu. PUR) kryt na korbu Vašeho Off Roadu - uzamykatelný - vnitřní strana Full Boxu potažena šedým. Nástavec nákladového prostoru Upínací svorky na háky korby a kolem zadních dveří k zajištění dlouhých předmětů. Hliníkové obložení nákladového prostoru Dosažení maximálně odolné ochrany nákladového prostoru systému Hilux.


Kč Úložný box na korbu. Venkovní úložný box na korbu pick-up Detail zboží. Cancel Send check_circle Review sent Your comment has been. Opening with remote control.

Odklápěcí nerezový kryt korby je proveden jako uzamikatelný a voděodolný, otvírání přes teleskopické tlumiče. Variabilní délka otevírané části a pevné části hardtopu. Na přání je možnost dodat hardtop s. Toyota Hilux : Pracant, který vypadá skvěle. Fullbox pro Renault Alaskan. ARB výklopné kryty korby.


Príslušenstvo k navijakom. Sada neobsahuje kryt nádrže. Vložka do korby Hilux Double Cab - , přes hrany korby Včetně krytu zad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...