pondělí 15. května 2017

Prodej louky

Prodej louky

Přihlásit k odběru nabídek. Pole, louky a lesy na prodej nebo pronájem. Vložte svůj inzerát na louky -pole. Kategorie louky na prodej se neobjevuje v nabídce tak často.


Hledáte-li pro sebe, rodinu či přátele louky na prodej neváhejte ani chvilku a pokud Vás některá z nemovitostí osloví je dobré kontaktovat prodejce či makléře. Dům je po částečné rekonstrukci, plastová okna, novější kuchyňská linka, podlahy, nová fasáda bez zateplení. Na půdě lze vybudovat další pokoje. Mukařov, okres Jablonec nad Nisou. Varnsdorf je město v nejsevernější části… Cena: 63.


Klínovecké louky Rodinné horské bydlení v čistém moderním stylu stojí přímo pod svahy Klínovce a německého Fichtelbergu. Nabízí tak vlastní zázemí doslova pár kroků od moderních skiareálů a běžkaři oblíbené Krušnohorské magistrály v zimě nebo vyhledávaných cyklotras a atraktivních turistických cílů v létě. Pozemky tvoří půdní bloky.


Prodej louky

Celá plocha je… Cena: 440. Kupující je povinen uhradit daň nad rámec kupní ceny. Kolinec u hlavní silnice směrem na Klatovy – km. Prodej louky , Staré Město - Chrastice Nabízíme prodej pozemku v Chrasticích u Starého Města.


Zdarma vám spočítáme hypotéku. Cena za m 2: 2Kč: Konstrukce: Celková plocha:. V okolí jsou ještě další pozemky, možno koupit dohromady. Spočítat hypotéku Akční dřevostavba.


Prodej louky

Poznámka k ceně: Cena včetně provize RK. Chomutov II, vedený jako… Cena: 2. Vám zprostředkuje prodej parcely o celkové výměře 15. Louky na prodej Děčín a okolí Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript, nebo ho nemáte povolený. Dunajovice se nachází v okrese Jindřichův Hradec, kraj Jihočeský.


Obec Vlčice sousedí na… Cena: 78. Němčice jsou vesnice, část obce Předslav v… Cena: 254. Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji mikrofarmu - pozemky o celkové rozloze 102. Zamluvte si pěkný louka který se nachází v Jablonné v Podještědí, Česká Ves ⭐. Zjistěte více o této nemovitosti případně navštivte i jiné louky v Jablonné v Podještědí, Česká Ves ⭐. Nabídka pozemků na prodej v regionu Čechy. Nové pozemky, luxusní pozemky a levné pozemky na prodej.


Prodej louky

Nabízíme k prodeji do výlučného vlastnictví zajímavé pozemky v k. Kyje u Hajnice, okres Trutnov. Vzájemně sousedící pozemky se nachází na východě obce. Louky Zlín a okolí Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript, nebo ho nemáte povolený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...