středa 3. května 2017

Honda vari příslušenství

Journey to the Extraordinary! Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici. V nabídce je celá škála příslušenství na obdělání půdy: pluhy, vyorávací radlice, kypřiče a kypřící ústrojí, brány, smyky, dále vyklápěcí návěsy a nosiče nářadí.


V této kategorii naleznete sestavy malotraktorů VARI GLOBAL a veškeré příslušenství , které lze připojit ke globálovské převodové skříni DSK-317. Příslušenství pro malotraktory VARI.

Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice. Převodovky, pohonné jednotky, nástavce i drobné vylepšováky. K vyzkoušení ZDARMA v Brně. Příručky a pokyny Servis. Motor i převodovka jsou v bezvadném stavu, vše plně funkční.


Potenciál produktů HONDA a VARI si vyžaduje i zachování filosofie, která ke kvalitním výrobkům patří, kdy máme na mysli péči o zákazníky a odbornou podporu všech našich výrobků s celorepublikovou působností. Jejich prodej je tedy možný jen s asistencí proškoleného zástupce a nemohou být zasílány koncovým zákazníkům přepravními službami. Mulčovač Vari honda hurricane F-6se sulkou.

Tera vari Inzerát byl odebran z oblíbených. PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO MULČOVAČE F-F-F-7A SEKAČKU. Zahradní stoje VARI jsou funkční a promyšlené stroje, které dlouhé roky slouží a získaly si důvěru u všech. Prodám vari honda GCO 1s převodovkou DSK 3s koli se závažím.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Elektrotříkolky pracovní. Seco - zahradní traktory a speciální svahové mulčery a jejich příslušenství. Fiskars – zahradní nářadí. Bazar VARI - repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s ukon�.


Honda - široký sortiment. Pro chovatele zvířat prodáváme bubnové sekačky na vysokou trávu VARI. Jako příslušenství k nim dáváme obraceče a shrnovače sena. Pro ty, kteří nepotřebují trávu sklízet, ale likvidovat prodáváme výkonné mulčovače VARI.


Pro naše zahrádkáře, ale i menší obce dodáváme malotraktory VARI. Stavebnicový malotraktor VARI IV je spolehlivý pomocník hlavně při obdělávání půdy. Hlavní předností tohoto motoru je lehký start.

Hmotnost malotraktoru bez příslušenství je 1kg. Převod pohonu mezi motorem a převodovou skříní zajišťuje. Motorové sekačky elektrické sekačky bubnové sekačky mulčovače rotavátory křovinořezy malotraktory VARI příslušenství VARI zahradní traktory elektrocentrály motorová čerpadla sněhové. Tyto webové stránky používají soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.


Více informací naleznete zde. Je osazen úsporným a tichým čtyřtaktním motorem HONDA PJGCV 190. Detailní popis VARI KF-H1rotační kypřič - Doprava zdarma Rotační kypřič je osazen čtyřtaktním motorem HONDA GCV 1a kopinatými noži o šíři záběru cm. Velkou výhodou rotavátoru je použití kuželové spojky a šnekové převodovky s olejovou náplní, které zajišťují výborný přenos výkonu motoru na kypřicí nože.


Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...