úterý 2. května 2017

Finské dřevostavby na klíč

Srubové domy, sruby a dřevostavby z masivu od světové jedničky finské firmy KONTIO. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! Ten je mnohdy až patnáctkrát vyšší než už lehké sloupkové dřevostavby.


Na trhu je dnes množství firem, které nabízejí srubové stavby na klíč. Pokud si tedy netroufáte na stavbu srubu svépomocí, je to určitě vhodné řešení. Nabídka je opravdu široká.

TIP: Chcete chatu v jiném stylu? Uvažujte o finské dřevostavbě. Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem. Zajistíme až 1 financování domu na klíč.


Pod tímto označením se skrývá masivní obytný dům – srub. Jde o velmi běžný způsob bydlení, který je charakteristický pro celou Skandinávii. Přesto jak název napovídá, největší podíl dřevostaveb nalezneme v zemi tisíců jezer.

Bydlení ve srubu nám kromě masivní „střechy nad hlavou“ nabízí nezaměnitelnou atmosféru a pozitivní vliv na naše zdraví. Na obsah našej webovej stránky sa vzťahuje autorský zákon. CONUS vykonal všetky primerané opatrenia k zabráneniu prenosu vírusov touto webovou stránkou, a preto odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadné straty a škody vzniknuté z poškodenia počítačových programov alebo elektronických dát prijemcu následkom prípadného stiahnutia si údajov z tejto webovej stránky. Dokážeme postavit i pro vás moderní domy na klíč - váš dům snů. Zde je několik důvodů, proč stojí za to stavět s námi.


Jsou to dřevostavby na klíč , které mají velkou spoustu výhod. Jsou levnější než klasické zděné domy, jsou nízkoenergetické a stavba dřevostavby na klíč probíhá v řádech týdnů. Podíl dřevostaveb u nás stále stoupá a činí v současné době již více než. Bezúdržbové dřevostavby na klíč. Rodinné domy za skvělé ceny.


Kvalita a preciznost samozřejmostí. Bezkonkurenční ceny rodinných domů, žádné navyšování ceny. Tyto dřevostavby naleznou uplatnění také v podnikatelském sektoru jako kanceláře, studia, kadeřnictví atd. Podívejte se a vyberte si Váš projekt dřevostavby na klíč.


Projekty jsou řazené podle počtu hlasů veřejnosti. I Vy můžete mezi dřevostavbami na klíč udělit svůj hlas pomocí tlačítka „To se mi líbí“. Hlasy můžete dát více dřevostavbám, vždy však pouze jeden každému projektu.

Sruby, roubenky a dřevostavby na klíč. Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Dřevo je totiž trvale obnovitelná.


Dodáváme finské dřevostavby – sruby a dřevěné srubové chatky. Finské sruby Kontio Krásný, vzdušný a prosvětlený finský srub Namia, ideální bydlení pro rodinu Ve Finsku jsou tyto srubové domy velmi oblíbené, staví se na každém rohu. Dřevostavby na klíč a projekt rodinného domu zdarma. Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu. Vybírejte z naší nabídky bungalovů nebo patrových domů, které zhotovíme od hrubé stavby až po dřevostavbu na klíč.


Výstavní dům FLORENCE m² - SLEVA 280. CORINNE 41m² - SLEVA 205. Stavíme zodpovědně a plníme, co slíbíme. Každý dům je pro nás výzvou a to již více jak let. Naší specializací jsou dřevostavby a jejich provedení rámovou konstrukcí nebo panelovou výstavbou.


Postavili jsme pro Vás přes 4rodinných domů po celé ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...