pátek 21. dubna 2017

Poklopy na šachty

R kvalitní šachtové poklopy. V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. Od zelených ploch a chodníků až po parkoviště, silnice nebo letištní plochy. Vyberte si plastové, litinové, hliníkové či kompozitní poklopy s atestem na pitnou vodu.


A s poradenstvím zdarma přes náš web.

Nakupte poklopy na revizní šachty za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí poklopy na revizní šachty po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Jsou určeny na vyplnění venkovní zámkovou dlažbou.


Mezi krytem a rámem je těsnění. Poklopy jsou ze spodní části vyztuženy žebry. Pro pomalu se pohybující náklad. Plastové poklopy je možné vyrobit dle požadavku zákazníka.

Nabízíme také plastové poklopy zelené o průměru 6mm, které jsou UV ochranu. Novinkou v sekci plastových poklopů jsou jsou plastové poklopy KOMPOZIT, které jsou odolné, uzamykání, protiskluzová úprava. Tyto poklopy jsou určeny na šachty s častou frekvencí otevírání nebo na průchozí kolektorové šachty. Otevíraní je možné zevnitř i zvenčí šachty. PVC kanalizační poklopy vhodné pro vodovodní šachty a jímky na vodu.


Nejlepší ceny, vše skladem. Dále prodáváme jímky, poklopy , rámy, mříže, filtry a kanalizační šachty. Naše výrobky jsou vyrobeny z polypropylenu.


Jsou odolné proti nárazu, čisticím prostředkům, chemikáliím, povětrnostním vlivům a mrazu. Nepoužíváme materiály, které mají vysoký podíl. Betony za skvělou cenu Vsakovací jímky. C2jsou určeny pro aplikace na krajnicích zasahujících do komunikací maximálně 5m. Vodoměrné šachty určené k obetonování jsou vyráběny z polypropylenu.


Vodoměrná šachta je vybavena stupadly, vodotěsnými prostupy a poklopem plastovým. Odolné kompozitní poklo. Poctivé, levné, šachty na vrt (záhlaví studny), se skládají: Samotné vodotěsné vodoměrné šachty s komínkem (vstupním otvorem) a poklopem.

Vodotěsných, kvalitních, šroubovacích průchodek pro trubku 32mm ( na přání i jiné průměry). Hrdlo s gumou va vrt, v průměru vaší vrtané studny. Plastový poklop, poklop na studny, litinové poklopy. Litinové poklopy pro plastové šachty DN 3Protizápachové filtry Novinky.


Právě jsme rozšířili náš sortiment poklopů o hliníkové poklopy na zadláždění. Jedná se pochozí poklopy do interiéru, které jsou vodotěsné. Poklop na šachtu Základní dělení šachtových poklopů dle materiálu: Šachtové poklopy z plastu. Nabízíme šachtové poklopy z plastu, které jsou vhodné do míst, kde se nejezdí osobními ani nákladními vozidly, a poklop šachty tak není příliš zatěžován. Pozinkované poklopy , ocelové poklopy , poklopy plastové, poklopy kompozitní – dle druhu mohou být vybaveny.


Potřebujete zakrýt kanál, šachtu , studnu nebo cokoliv dalšího, abyste zajistili bezpečnost. Kompozitní poklopy jsou k dostání v několika produktových řadách, které se odlišují především v oblasti uplatnění a díky vynikajícímu poměru zabezpečení a hmotnosti jsou kompozitní poklopy na šachty a skruže velmi oblíbené. Datapropustnost znamená, že materiál nesnižuje intenzitu. Kúpte si v našom e-shope Revízne šachty a poklopy za najlepšiu cenu. Máme široký výber tovaru skladom na Revízne šachty a poklopy , Revízne šachty a poklopy.


Porovnajte si naše skvelé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...