pátek 3. března 2017

Signovačka prodej

Signovačka Bendmak SWM 2Katalog. Argumenty, které Vás přesvědčí o kvalitě, výkonu a ceně. Vyhledávání slova signovačka , v našem bazaru. Poptávka Chybný inzerát Chybná kategorie. Požadovaný inzerát byl již smazán.


Prohlédněte si nabídku podobného zboží na našem bazaru. Predám veľkú klampiarsku signovačku. Stroje je vyroben z oceli vhodné pro ohýbání plechu do tl. Omlouváme se, nyní připravujeme aktuální nabídku strojů.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Naše firma Vám poradí při výběru pásové pily i pilového pásu. Prodám pistoli DUO 35mm.


Hřídele z kvalitní oceli Posuvný spodní válec Standardně dodávané rolny : Standardní rolny pro průměry. Inzerce, bazar, inzerce zdarma, prodej. Jo, ta signovačka byla mezi šrotem v kontejneru, tak jsem jí přibalil taky a je plně funkční. Nakupujte na Zvaracky-obchod.


Ohýbačky rúrok sú tvarovacie stroje pre ohýbanie plochých, štvorhranných, kruhových a samozrejme rúrkových profilov z rôznych materiálov. Velmi dobrý stav, viz foto. Samotnou signovačku možno zaslat balíkem. Vybavení provozoven, bazar vybavení obchodu, inzerce.


Ruční signovačka Holzmann SKM 2se používá k různým trubkovým spojením. Disponuje otočným tělem stroje s upínáním na stůl. V dodávce různých nástrojů. Technické parametry : Hmotnost : kg Pracovní šířka : 2mm Rozměry balení : 160x500x4mm Tloušťka plechu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Neaktivní - expirovaný inzerát. Kovoobraběcí stroje - Křižanov. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyl.


Jednoduchá konstrukce a snadné univerzální použití dělá z tohoto stroje perfektního pomocníka i na stavbu. Vhodný na úpravu tenkých plechů. MAISTER PRODEJ NÁŘADÍ s. Stroj dodáváme zkontrolovaný a seřízený.


Pro správnou funkci eshopu používáme cookies, s pokračováním prohlížení souhlasíte s jejich používáním. Naše půjčky jsou dobře zajištěny pro maximální bezpečnost, což je naše nejvyšší priorita. Máme pro vás 7výrobků, které můžete třídit podle toho, co vás zajímá: cena, výdejní místa, výrobce, typ soustruhu, příkon, maximální otáčky. Výroba a prodej strojů pro stavební klempíře.


Klempířské stroje Bří Švarcové s. Cenově dostupné ohýbačky pro každou klempířskou dílnu.

Signovačka prodej
Signovačka prodej

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...