čtvrtek 9. března 2017

Kontio sruby

Kontio sruby

Sruby KONTIO – správná volba pro zdravý životní styl Útulné prostředí, vůni dřeva a komfort moderního bydlení nabízejí finské sruby KONTIO. Před několika lety by se zdálo, že budoucnost bude patřit spíš montovaným sendičovým dřevostavbám, ale dnes je již dobře patrný tren který preferuje stavby z masivního dřeva – sruby. Na stavbu srubů KONTIO je využíván materiál pouze z udržitelně obhospodařovaných lesů. Finové cítí zodpovědnost za své přírodní zdroje, proto těžba dřeva nikdy nepřevýší novou výsadbu.


Navíc sruby KONTIO vykazují tzv. Dřevo během svého růstu spotřebovává oxid uhličitý a do vzduchu je uvolňován kyslík, takže jeho používání. Sruby KONTIO se těší značné oblibě nejen u nás, ale velmi tradiční jsou zejména ve Finsku.


Srubovou chatu KONTIO si nedaleko Pudasjärvi nechal postavit manželský pár pracující ve městě Oulu na severu Finska. V krásném prostředí obklopeném borovicovým lesem, z jehož dřeva je celý dům vyroben. Dům má sloužit jako víkendová chata, pro trávení víkendů a. Sruby a roubenky KONTIO Dům KONTIO získal ocenění v soutěži Dům roku! Realizované typové domy”. Rezervujte si Rekreační dům Rukaniemen kontio v Kuusamo, Finsko.


Kontio sruby

Kontio vyváželi například do skandinávských. Tento rekreační srub se nachází u jezera Rukajärvi (vlastní pláž), smíšený les. Find this Pin and more on. Stavíme dřevěné sruby z kulatin, roubenky, altány, sauny, zvonice. Rekreační sruby KONTIO Při pohledu na srub z kulatiny na obrázku vedle má určitě většina z nás chuť sbalit pár věcí a vyrazit vstříc přírodě.


Je večer, hvězdy svítí, oheň plápolá, kamarádi s kytarou kolem nás, děti v klidu spí ve srubu, láhev vína je už skoro prázdná a vy sníte. Zde najdete srubové domy a roubenky KONTIO. Můžete si vybrat přímo jeden z našich modelů, ale nejčastěji to funguje tak, že se naši klienti vybraným modelem pouze inspirují a my jim pak pomůžeme dům upravit přesně podle jejich představ, podle situace na pozemku, bereme v potaz místní regulativy výstavby. Finská společnost KONTIOTUOTE Oy je vedoucím výrobcem prefabrikovaných srubových domů ve světě.


Our Glass Houses make the best possible use of the surrounding landscape. Large windows offer light and space, but also seamlessly combines interior and exterior spaces. Srubové domy, sruby a roubenky od největšího světového výrobce, společnosti KONTIO LOGHOUSES. Výrobní závod KONTIO se nachází ve Finsku a během výroby jsou využívány.


Zaujal Vás zrubový dom alebo chcete poradiť? Finsko je vedoucím výrobcem prefabrikovaných srubových domů a nepřekvapí proto, že největší soukromá společnost KONTIO , která se zabývá výstavbou srubových domů, má svoje sídlo právě ve Finsku. Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let.


Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě. KONTIO je svetová jednotka vo vývoji, výrobe a predaji zrubových stavieb vo svete. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.


Protégez-vous et les autres. Respectez les gestes barrières et la distanciation sociale. Consultez nos ressources pour vous adapter au mieux pendant cette période. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví.


Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Hlavní inspirací mladých manželů bylo bydlení rodičů, kteří si již před deseti lety nechali na Moravě postavit srubový dům. Měli tak osobní zkušenost s materiálem, provedením, vnitřním prostředím i údržbou takové stavby. Chtějí si život užívat. I proto si nechal postavit manželský pár, který si v současné době dopřává zasloužený důcho druhé bydlení v jižních Čechách, a to v dosahu hned několika golfových hřišť.


Golf je totiž jejich vášní. Get without the ads. The interactive transcript could not be loaded. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now.


Takto se sruby většinou připraví ještě ve výrobně. Sruby, srubové domy a roubenky mají nezaměnitelnou atmosféru, která v kombinaci s přírodními materiály zajišťuje ideální prostředí pro zdravé bydlení. KONTIO -TUOTE Oy, se zabývá výrobou a montáží dřevěných domů, jak rekreačních, tak k trvalému bydlení, ve více než zemích světa. Nabízíme komplexní služby v oblasti srubových staveb.


Naše dřevostavby zahrnuj�. Drevodom Rajec - zruby, drevené domy, drevenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...