pátek 10. března 2017

Golf sportsvan recenze

Recenze i aktuální akce. Pokud hledáte MPV, nejste ve snadné situaci. Pár se jich ale ještě dá naj.


The rest of the driving experience is very goo though – it feels like a slightly bigger and heavier Golf , which is what the SV is. Nový model, který je rozkročen mezi standardním golfem a touranem, stojí v Česku bez stokoruny 4tisíc korun. Vyzkoušeli jsme verzi s benzínovou čtrnáctistovkou o výkonu kW.


Konkurence z něj musí mít těžké spaní. TSI (kW) s manuálem dáte 559. Golf je ve skutečnosti jediné auto, které každý z nás doopravdy potřebuje. Prostě komu nestačil Golf tak si ho nechal přifouknout a měl něco PLUS.


Jenže to asi nebylo COOL označení tak z toho máme SPORTSVAN , který ke sportovnímu má hodně dakeko. Jak to tak vidím já kolem sebe, tak je to jako druhý auto do rodiny pro manželku, aby odvezla děti do školy a dojela do krámu. Týmito parametrami sa radí do triedy MPV. Samotný vzhľad však napriek nárastu rozmerov pôsobí vizuálne štíhlym dojmom. Priestorové pomery sú v interiéri na pocit vzdušnejšie a uvoľnenejšie ako v Golfe.


Typická dieselová charakteristika se díky vydařenému odhlučnění stává nepříjemností, která je patrná takřka jen zvenčí. TSI přešly v nové generaci EA2na řemenové rozvody, ale to neznamená, že se o ně nemusíte starat. TSI tu bol už aj pred modernizáciou v podobe Bluemotion verzie, ale až facelift v ponuke definitívne odstavil a TSI.


Golf sportsvan recenze

Základní model stojí nemalých 4tisíc korun, ale má kopec výbavy. Mnohé asi překvapí, že v odstupu let představuju recenzi na druhého Golfa, ale tento aktuální trošku. Zkušenosti se servisem (poruchy, opravy):. Na to, jak se nástupce povedl, se podíváme v tomto redakčním testu.


TSI - Všestranný a pohodlný nováček. Nový název na mne působí trochu rozpačitým dojmem – jakoby němečtí inženýři tak dlouho hledali, až stejně nenašli a zvolili nejmenší zlo. TDI musí obejít bez víceprvkové zadní nápravy a systému vstřikování močoviny SCR.


Samotnému motoru ale jakožto naftovému základu není co vytknout. Sportsvan nahrazuje v portfoliu model Golf Plus. Zjistíte, jaká je reálná spotřeba a řadu dalších cenných informací. Nabízí tedy více vnitřního prostoru a také vyšší polohu sezení.


Z křížence mezi hatchbackem a MPV se proporcemi posunul mezi čistokrevné, i když menší velkoprostorové vozy nižší střední třídy. Můj výsledný dojem však zůstal na půl cesty za očekáváním. Je to chyba auta nebo jde prostě o záležitost subjektivního pohledu jedné z mnoha řidiček? Volkswagen vyrobil další vůz, který nemá závažnější chybu.


Vyzařuje z něj pečlivost zpracování a výtečný výběr materiálů. Všechno jde tak snadno, až to nudí. Informace, fotografie, video, diskuse.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...