úterý 7. března 2017

Elastek 40 firestop

Retardéry hoření v asfaltovém pásu výrazně omezují šíření plamene. Příklady skladeb viz obr. Cena za m 2: 12Kč s DPH: Cena za m 2: 10 Kč bez DPH: Běžná cena za m 2: 18 Kč s DPH: m Vložit. Na první asfaltový pás v hydroizolační vrstvě se celoplošně natavuje. Pás je na horním povrchu opatřen břidličným ochranným posypem.


Hlavní hydroizolační vrstva střech v požárně nebezpečn. Na prvý asfaltovaný pás v hydroizolačnej vrstve sa natavuje celoplošne. Prodej hydroizolačniho pásu Glastek special mineral 40. Naše cena : 1Kč (EUR) ( Nejsme plátci DPH ). Firestop Collar (CP 643N) Firestop Collar (CP 644) 2. G2Snakašírovaný, svařený.


VEDABIT V Smineral (role 10m2). Sklodek special mineral – Sklodek medium mineral – Sklodek standard. As a simple to use, cut and install solution, the ROCKWOOL SP FireStop System comprises of both the SP FireStop Slab and SP FireStop fixing brackets.


A medium density ROCKWOOL slab, it incorporates a foil facing to both sides which helpfully includes cutting lines to support accurate installation. The Dow Corning brown, 300ml firestop putty aerosol is a moisture-curing, one-component polyurethane aerosol foam sealant. This product is composed of polyurethane and contains environmentally safe propellant.


It yields approximately 60m x 1cm bead. Elastek special dekor. ELASTEK FIRESTOP natavený celoplošně k podkladu.


Podélné vyztužení výrazně zlepšuje rozměrovou stabilitu pásu. Na horním povrchu je pás opatřen. Nosná vložka je polyesterová rohož v podélném směru vyztužená skleněnými vlákny. Dekprimer je za studena zpracovatelná asfaltová penetrační emulze na beton, kov, zdivo, omítku a jiné podklady.


Zvyšuje přilnavost k podkla. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Probatec superior pr má tl. PES (polyesteru), má kaučuk s přidaným popílkem. Specified Technologies Incorporated is an industry leader in developing innovative fire protection systems that help stop the spread of fire, smoke, and hot gases.


This allows ventilation and drainage under normal service conditions, while in the event of a fire the intumescent strip quickly expands outwards to seal the cavity, preventing the passage of fire and smoke. Krytiny a střešní okna. Rozhodnutí o výběru vhodné vodotěsné izolace na plochou střechu bývá někdy obtížné. U asfaltových pásů je požadován pro ploché střechy min. Některé asfaltové pásy se hodí pro hydroizolaci střech, jiné jsou.


Na spodnom povrchu má separačnú PE fóliu. MFS offers better water resistance than conventional silicone sealants and forms a tight, durable elastomeric seal, preventing the transmission of air, smoke and gasses. Technical Data Sheet Safety Data Sheet Multi. Duct Blank Opening Cables.


Podobně je možné (i když ekonomicky výrazně náročnější) trafostanici dodatečně osadit například protipožárními dveřmi. Jako výrobce garantujeme při všech úpravách, které na. Products All prices discounted net.


Available in 5and 750g.

Elastek 40 firestop
Elastek 40 firestop

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...