úterý 14. března 2017

Alu kola sirius 18

Continental 2x cca 3mm, 2x pneu ještě něco ujedou. Vyhledávání výrazu: SIRIUS 18. Středová díra alu kol je 51.


JxET 4provedení šedá antracit na škoda Superb 2. Znaky Škoda jsou v ceně kol. Kola jsou nové, originál zabalené.

Originál alu kola pro Škoda Octavia II. NOVÁ, cena jednoho nového disku bez pneu 5. DPH, nazuté pneu jsou na sezonu, disky jsou. Popis: Prodám sadu orig. J RETmodel SIRIUS.


Nová original alu kola SIRIUS včetně original středových krytek,nerozbalená v original papírových krabicích s original Škoda štitkem a návodu uvnitř na Škoda SCALA a KAMIQ. Hledáte alu kola palců? Můžete mít i komplet s pneu!

Jsou pro vaše auto alu disky palců běžná velikost? Nebo už je to na vaší káře tuningový rozměr s nízkoprofilovými pneu? Z naší široké nabídky si vyberete v obou případech. Kupte si alu disky nebo si nechte poslat obutý komplet.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jsme specialisté na alu kola a proto vám můžeme nabídnout nejen skvělé ceny, ale zároveň potřebné technické informace a odbornou pomoc. Kromě prodeje alu kol a pneumatik nabízíme také kompletní pneuservisní služby. Alu kola palců - Heureka. ALU KOLA originál ŠKODA SIRIUS 5x1- AKCE ! Sirius , tvořená pěti trojicemi tenkých.


Skip navigation Sign in. BORBET RE silver 5x5x1ET37:. ALU DISK - SIRIUS stříbrný. Kolo z lehké slitiny SIRIUS pro Scala, Kamiq. Nejlevnější e-shop 2Racing.


Zboží za akční ceny, slevy. Jedná se o stylově vydařená alu kola , kde je hlavní důraz kladen na design, funkčnost a příznivou cenu.

Hodnocení produktu:. Nejprodávanější alu kola pro Dacia DUSTER r. Disky ATS jsou určeny pro všechny milovníky aut. E-shop s největším výběrem. Sada je bez středových pokliček. Důvod prodeje je, že auto už je prodané a zbyla tato alu sada.


Pasují na všechny koncernové vozy s roztečí 5x112. Oblíbený pětiparskový vzhled ve stříbrném provedení je dobrý na snadnou údržbu a proto jsou tyto alu kola doporučována i pro zimn. Před nákupem alu kol je nutné si rozmyslet, jak velká litá kola na svém autě chcete mít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...