úterý 28. února 2017

Orstech 65

Deska je vyrobena z kamenné vlny. Dostupný sortiment s polepem – viz níže. Hodnota slouží pouze p. Může být také použita pro tepelnou izolaci vodorovných a svislých stěn skladovacích nádrží, nádob a technologických zařízení.


Jednovrstvovým kladením izolácie je možné docieliť požiarna odolnosť 1 3 a minút.

Uvedené informace jsou. Our website uses cookies to analyze traffic and improve our services. You can read how we process your personal information here.


Doska je vhodná najmä na izoláciu VZT potrubí a VZT technologických zariadení. Grosimea este mult mai mica in raport cu celelalte dimensiuni. Sunt obtinute prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare.


ORSTECH DP X-X) podľa.

Rohož na pozinkovaném pletivu šitá pozinkovaným drátem vhodná pro izolace potrubí a technologických zařízení. Při tomto použití musí montáž probíhat v souladu s. Плочи от минерална каменна вата за техническа изолация. Продуктът може да бъде произведен без покритие, с покритие от алуминиево фолио или със стъклофибърен воал. Je vhodná zejména pro izolaci potrubí vzduchotechniky a jako výplň absorpčních tlumičů hluku. Nejvyšší provozní teplota: 6°C.


U desky s polepem musí být. Minimum order quantity has to be con-sulted with a producer. Rohože je nutné v konštrukcii chrániť vhodným spôsobom, vo vonkajšom prostredí vždy oplechovaním.


Najvyššia prevádzková teplota je 5°C. Дюшеци от минерална каменна вата, прошити с рабицова мрежа, за техническа изолация. Standardně se dodává rohož ve variantě pozink.


Orstech DP - TECH Wired Mat MT 3. Building online shop, mineral wool, insulation wool - Shop. Needed supplementary materials, necessary tools and.

Názov hľadaného produktu. Porovnať (0) Môj zoznam. Doplňkové označení povrchové úpravy: NT - polep sklovláknitou netkanou textílií, H - polep armovanou.


Pro svislou i vodorovnou orientaci pro požární. It is also possible to add aluminium foil under mesh as against moisture and possible mechanical damage by a proper manner. For outdoor application metal steel jacketing is required. Konfigurátor zostáv materiálov pre strechu.


Desky z minerálních vláken vhodné zejména pro izolace potrubí vzduchotechniky. Climcover Slab Cleantec. Isover Magyarország - Hőszigetelési megoldások, szigetelési termékek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...