středa 22. února 2017

Olejová lazura vzorník

Olejová jednovrstvá polomatná lazura na dřevo. PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva, pro exteriérové i interiérové použití. Ochranná olejová lazura č. Detailní popis produktu.


Osmo ochranná olejová lazura na dřevo je ideální pro veškeré dřevo vhodné pro exteriér.

Dveře okna a okenic (rozměrově stálé stavební díly), přístřešky pro auta, dřevěné fasády, balkóny, dřevěné terasy, ploty, pergoly, zahradní nábytek a zahradní domky (rozměrově nestálé stavební díly). Mohli jsme sice použít barevný vzorník přímo od výrobce, ale zjisitili jsme, že zvláště u silnovrstvých typů lazur se výsledné odstíny při aplikaci štětcem celkem výrazně liší. Fotografie v galerii níže jsou opravdu věrné - a velmi podobně natřete jakékoli běžné hoblované prkno nebo palubku i VyMějte však vždy na paměti, že nátěry dřeva lazurovacími.


Vzorník barev Luxol Originál lazura na dřevo. Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. PROFI OLEJOVÁ lazúra je určená na penetračné jednovrstvové lazúrovacie nátery dreva, drevovláknitých dosiek a podobných poréznych materiálov na báze dreva, na exteriérové aj interiérové použitie.


Soldecol LAZURA OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - velmi kvalitní rozpouštědlová olejová lazura ,,nové generace,, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. LUXOL Originál Vintage 5kg olejová lazura.

PLUS UV penetrační lazura LR-– olejová lazura na dřevo s UV ochranou. Penetrace dřeva jde v tomto případě do hloubky a navíc mu olejový nátěr propůjčuje přirozený vzhled. ECOLEUM – olejová lazura na dřevo. Popis: OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - rozpouštědlová olejová lazura , pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Poskytuje dřevu vysokou ochranu i pro světlé odstíny a farblos.


Tenkovrstvá olejová lazura na vodní bázi pro dekorativní nátěry na dřevo Luxol Dekor Krycí olejová lazura na vodní bázi pro dekorativní nátěry na dřevo Luxol Lak s UV ochranou transparentní lak odolný proti vodě, vlhkosti a UV zářen�. Nátěr má dobrý rozliv a je prodyšný. Odstíny bezbarvá a borovice splňují kritéria pro obarvitelnost v tónovacích automatech Primalex, proto při jejich využití jako bází. Ojedinělým způsobem spojuje dekorativní účinky nátěru, které díky obsahu aktivních, vysoce účinných látek zajišťují dokonalou prevenci a ochranu proti zamodrání dřeva, proti houbám a hlavně proti dřevokaznému hmyzu.


A pokud jde o tak náročné podmínky, v jakých se nachází rekreační komplex Landal. Barevná paleta silnovrstvého lazurovacího laku TELUX zahrnuje odstínů a vzorník tenkovrstvé. Sleva navíc v prodejně Vídeňská.


DEKOR ekodur polobílá 1kg – vzorník. Charakteristika a použití výrobku. Dřevo je čistě přírodním produktem a před aplikací jakékoliv povrchové úpravy je nutno vzít v potaz řadu jeho specifických vlastností, druh, kvalitu, vlhkost, klimatické podmínky, kde bude příslušný ošetřený prvek umístěn, jaká bude jeho funkce, zátěž apod.


Silnovrstvé lazury vytváření na povrchu dřeva film, který jej chrání před.

Dodávána v základních barevných odstínech dřeva, možnost tónování dle vzorníků. Všichni jistě víme, že o dřevo je potřeba pečovat a chránit. Vodou ředitelná lazura pro venkovní i vnitřní prostředí. Vhodná pro průmyslovou výrobu a řemeslnické práce. Vytváří příjemné matné povrchy.


Film je dokonale rezistentní k napadení houbami a podobně. Lazura plní funkci impregnační. Modifikovaný lněný olej propůjčuje lazuře vynikajicí penetrační vlastnosti.


Minimalizuje pronikání vlhkosti do dřeva. Chrání dřevo před UV zářením. Lazúry na drevo Nachádzate sa v kategórii Lazúra na drevo.


Poznáme tri druhy lazúr, ktoré sme rozdelili do podkategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...