čtvrtek 23. února 2017

Betonové tašky tondach

Betonové tašky jsou vodotěsné, odolávají mrazu, tlaku a deformaci, jsou rozměrově přesné a jednoduché na pokládku. Nevýhodou u betonových tašek je vyšší hmotnost, dnes ovšem výrobci umí vyrobit tzn. Betonové střešní tašky BMI BRAMAC jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin: písku, vody, portlandského cementu a pigmentů oxidu železa.


Povrchová úprava betonových tašek zahrnuje širokou nabídku od přírodního povrchu, přes standardní dvojitou povrchovou úpravu, povrch s ochrannou vrstvou Protectoru až po STAR, který představuje novou technologii výroby střešních. Akční modely pravé pálené tašky TONDACH nyní za bezkonkurenční ceny!

V těchto dnech máte možnost získat vybrané modely tašek TONDACH ještě výhodněji. Neváhejte, nabídka je časově limitovaná! Pálené tašky TONDACH pořídíte v glazovaném provedení, nebo ošetřené engobou. Právě i díky této povrchové úpravě, kdy se engoba, nebo glazura, za vysokých teplot napevno zataví do svrchní vrstvy tašky , jsou výrobky tolik odolné vůči všem vlivům počasí a zůstávají barevně stálé po celou dobu jejich životnosti. Stavebniny Šikmé střechy Pálené krytiny TONDACH Základní tašky.


Spočítejte si krytinu na vaši střechu Spočítat materiál. Upřesnit parametry model. Střešní krytina není jen ochrana před.

Moderní vzhle dlouhá životnost, záruka let a léty prověřené vlastnosti pravé pálené tašky Tondach jsou jistotou správné volby. Střecha Tondach je nejen tradiční, ale hlavně moderní řešení pro váš dům. Ze zkušeností lze říci, že betonová krytina má životnost až 1let, k čemuž kromě jiného přispívá i její vysoká mrazuvzdornost. Solární sestavy TONDACH SOLAR se svými technickými parametry a designem řadí mezi špičku nejenom na evropském, ale i světovém trhu. Tato střešní krytina je velmi odolná proti povětrnostním vlivům.


Pro výrobu pálené střešní krytiny používáme pouze přírodní materiály. Stodo umožňuje posun o mm. Tondach Brněnka - konstrukce posuvné pálené střešní tašky Brněnka klasického formátu umožňuje kladení na střešní latě o roztečích 2- 3mm. Svým dvojitým drážkováním v boku a vodní drážkou v hlavové části zaručuje spolehlivé a pevné spojení odolné vůči extrémním klimatickým podmínkám s posunem při pokládce až o mm. Archiv BRAMAC střešní systémy spol.


Díky těmto vlastnostem betonové tašky Bramac můžeme poskytovat záruku 30let včetně záruky na mrazuvzdornost a 15letou záruku na. Společnost Bramac patří k předním dodavatelům materiálů pro. Asymetrická vlna je typickým znakem profilu Moravské tašky , která vykouzlí na každé střeše neobyčejně živý charakter. Díky posuvnosti (posuvností disponují všechny betonové tašky Bramac) je hojně využívána u novostaveb a nově rekonstruovaných domů.


Pojďte se s námi seznámit s přednostmi, které betonové střešní tašky poskytují. Nebo ještě lépe, seznamte se přímo s výhodami, které získáte při nákupu betonové krytiny Terran. Je to nejžádanější betonová střešní krytina na trhu.

S unikátní zárukou roků, neboť je vysoce odolná. Neplatíte dopravu, zaměření, palety. Více jak 2poboček po celé ČR.


Pálené střešní tašky Tondach patří k nejstarším a nejvýznamnějším krytinám. Při jejich výrobě se postupuje ekologicky - včetně paliv- a neznečišťuje se ovzduší. Pálený střep má vysoký tepelný odpor, vynikající akumulační vlastnosti a příznivý součinitel prostupu vodních par.


Plní nejen ochranou funkci ale také izolační a estetickou. Při volbě typu střešní krytiny uplatňujeme několik hledisek jako sklon střešní konstrukce, typ nosné konstrukce střechy, umístění stavby, náročnost na práce při realizaci variabilita a ucelenost krytinového systému, lze-li v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...