pátek 30. prosince 2016

Stanex ručníky

Stanex vyrábí bambusové i froté ručníky , které můžete koupit jednotlivě nebo v sadě. Jsou měkké, savé a stálobarevné. Hotelové ručníky Měkké, hebké a příjemné ručníky , to je to, co si vaši hosté zamilují.


Vybavte své hotelové pokoje ručníky od společnosti STANEX , které se vyrábějí z kvalitních materiálů, vydrží časté praní a drží si sytost barev. Bambusové ručníky se vyznačují svou odolností proti oděru a savostí, která je 3x vyšší než u bavlněných ručníků. Výhodou bambusového vlákna je, že nikdy po vyprání neztvrdne, je prodyšné a trvanlivé.


Froté ručníky se vyrábějí z bavlněného materiálu příjemného na dotek. Charakteristickým znakem froté ručníků a osušek je vysoká savost a dlouhá životnost. U nás můžete platit: na prodejně: pouze hotovostní platbou.


Zboží Vám dopravíme: Kontakt. STANEX Bavlněná froté osuška Venezia šedá x 1cm. Hledej ručníky bytový textil. Jsme specializovaný e-shop, kde naleznete kvalitní české ložní povlečení pro Vaše pohodlí v prvotřídní kvalitě a moderním i klasickém. Také milujete ten pocit, když se po koupeli můžete zachumlat do měkoučké, hebké a voňavé osušky, jenže ty vaše připomínají spíš vybledlou,.


V nabídce najdete více než 2vzorů ložního povlečení v jakýchkoliv velikostech dle Vašeho přání. Přihlásit Přihlaste se ke svému účtu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Souprava Stanex thermo 140x200cm , 70x90cm do týdne Luxusní thermo přikrývka, hřejivá, lehká, nadýchaná , výborné tepelně izolační vlastnosti.


Textilní firma Stanex je ryze českou šicí dílnou z malebného jihočeského Písku. Předností výrobků firmy Stanex je přijatelná cena při. Nabízíme ložní povlečení, přikrývky a doplňky do ložnice. U nás si jistě vyberete kvalitní produkty, které uspokojí vaše požadavky. Místo, kde spíme, by nemělo být jen pohodlné, určitě musí i hezky vypadat.


Stanex ručníky

Hravý a zároveň romantický motiv kytiček a kostek vstoupí do Vaší ložnice s povlečením Barunka malinová. Vzor v krásných růžových, bílých, červených a zelených barvách se snoubí v elegantní a originální design. Filtrovat dle parametrů.


Zde se nacházíte: Heureka. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! Ložní povlečení Stanex. Měkké ručníky jsou vizitkou kvalitního hotelu. Nejprve produkty skladem ks.


Stanex ručníky

Parametry Barva Bílá Specifické. Díky svému originálnímu designu a barevnému provedení v bílé a šedé barvě se povlečení stane krásnou dekorací Vaší ložnice. Ručníky jsou velmi savé a prodyšné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...