čtvrtek 8. prosince 2016

Sds vrtáky do železa

Nabízený sortiment zahrnuje: nástroje do betonu( vrtáky příklepové, SDS -plus, SDS -max, sekáče, jádrové vrtáky ), nástroje do dřeva ( vrtáky spirálové, hadovité, do bednění, sukovníky, zátkovníky), nástroje do kovu ( vrtáky HSS i kobaltové, s morze kuželem, stupňovité, záhlubníky, závitníky, závitová očka), šroubovací bity a mnoho dalšího. Bionic SDS -plus, značka PGM do vrtacích kladiv do 4kg s upínáním SDS. Vrták čtyřbřitý ZENTRO PLUS 4xSDS -plu. Vrták ZENTRO PLUS 4xSDS -plus vám vyřeší problémy s vrtáním. OREN Univerzální vrták SDS -plus.


Sds vrtáky do železa

Valcovaný vrták sa vyrába tvárnením za tepla. Vrtáky do kovu v sadách nájdete TU! Kôli tomuto procesu sú niektoré z rozmerov na funkčnej časti valcovaných vrtákov vyrobené s väčším rozptylom ako pri vrtákoch vybrusovaných.


V priebehu operácie tvárnenia za tepla sú vlákna materiálu zhutňované a usmerňované, čo sa. Kvalitní vrtáky různých průměrů a délek, primárně určené pro vrtání do železa , ale těmito vrtáky lze vrtat i dřevo. Jsou zde různé délky vrtáků od krátkých až po extra dlouhé a vrtáky jsou v různých provedeních podle toho, jaký materiál mají vrtat a jaký druh otvoru mají vyvrtat. Vážení zákazníci, stále odesíláme Vaše objednávky!


Vzhledem k opatřením spojených s nákazou COVID-1 bychom na vás chtěli apelovat, abyste platili bankovním převodem nebo platební kartou. Vítáme Vás v internetovém obchodě BL Diamond. U nás naleznete vrtáky , sekáče, vrtné korunky pro jádrové vrtání s tvrdokovy nebo diamantovým segmentem a další nástroje s upínáním SDS plus, SDS max, tisícihran a šestihran pro elektropneumatická kladiva za velmi zajímavé ceny.


Jde o výkonné nástroje. Sady vrtáků za akční ceny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním těchto webových stránek souhl.


Prerážacie vrtáky (frézocacie korunky) do betónu. V našem e-shopu naleznete kvalitní vrtáky do dřeva, vrtáky do železa , vrtáky do betonu, vrtáky do plastu, vrtáky do skla i vrtáky do keramiky. Kvalitné príklepové vrtáky do betónu Makita sds -plus. Upozornenie: Nepoužívajte neznačkové príklepové SDS vrtáky do vŕtacích kladív železiarskeho typu! Sú mäkké a často zničia hlavu vŕtacieho kladiva.


Lze do nich umístit jak rychloupínací vrtáky SDS , tak i obyčejné vrtáky s válcovou stopkou. Disponuje upínací částí vrtáku (stopkou) o průměru mm. Naleznete zde HSS vrtáky , vybrušované HSS-G i kobaltové vrtáky na kovy. Zjistěte, jak jsou naše SDS příklepové vrtáky navrženy pro rychlejší vrtání a delší životnost při sériovém vrtání do betonu, zdiva a dalších minerálů. Vrták do betónu SDS -plus Priemer 12mm Celková dĺžka 600mm.


Sds vrtáky do železa

Vysoká tvrdosť a odolnosť sú zárukou dlhej životnosti a rýchleho postupu prác. Vybírat můžete mezi vrtáky určenými pro upínání do klasického sklíčidla nebo s upínáním typu SDS Plus a Max. Dále nabízíme klasické vrtáky do kovu.


Príklepový vrták SDS -plus - vrták: 10x310mm - pracovná dĺžka: 2mm Vhodné na vŕtanie s príklepom do betónu, muriva a prírodného kameňa Tieto robustné príklepové vrtáky. Systém upínania SDS -Plus – upínacia časť vrtáka (stopka) SDS -Plus má priemer mm. Nájdete ich u nás jednotlivo ale aj v sadách SDS.


Sds vrtáky do železa

Kč Praktické balení 4ks příklepových SDS PLUS vrtáků do betonu. Príslušenstvo pre vŕtanie, vrták do dreva, kovu, betónu. Záhlbníky, jadrové vrtáky , dioerovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...