čtvrtek 22. prosince 2016

Hergetova cihelna kavárna

Experience our impeccably designed menu in the stylish atmosphere on the banks of the Vltava River. Be surprised by the new taste of traditional Czech dishes inspired by modern world practices. No plans for Sunday yet?


Our chefs prepared some great delicacies which you can enjoy while your children play in the kids. V případě zájmu nás kontaktujte hr. Co říkají naši zákazníci.

Krásné prostředí, moc milý personál, úžasné jídlo a pití, moc hezký výhled na Prahu, Karlův most a Vltavu. Locals and visitors come here for creative variations on Czech and international favorites, gourmet salads, and the freshest seafood anywhere. Patří do vyhlášené skupiny restaurací Kampa Group a zaměřuje se na kreativní variace české a mezinárodní kuchyně.


Kreativní variace na oblíbená česká a mezinárodní jídla, gurmánské saláty a vůbec nejčerstvější mořské ryby a produkty. Příjemné letní posezení na terase u Vltavy, znásobené podmanivým výhledem na Karlův most, patří k zážitkům, které by si nikdo neměl nechat ujít. Oblíbený podnik rozšířil své služby o stylovou kavárnu s nabídkou jednodušších pokrmů a fantastických dezertů. Pražané i turisté sem přicházejí ochutnat kreativní variace na oblíbená česká a mezinárodní jídla, gurmánské saláty a vůbec nejčerstvější mořské ryby a produkty. Housed in a converted 18th-century cihelná (brickworks), this place enjoys one of Prague’s hottest locations, with a riverside terrace offering sweeping views of Charles Bridge and the Old Town waterfront.


The menu is as sweeping as the view, ranging from Czech specialities to burgers and pasta dishes, plus an organic menu.

Jedinečná fúze regionální a světové kuchyně v nezaměnitelné atmosféře. Přinášíme čerstvost a kvalitu z našich restaurací přímo na vaši akci. Reviews Excellent foo wine and service.


Moderně pojatá kavárna zaujme sestavou pohodlných sofa ve vnitřních prostorech. Reservations Reservation Date. Pumpkin Soup - goat cheese ravioli, maple syrup, pumpkin seeds - 1CZK. Beef consomme - crispy meat pockets, root vegetables, c. Potrafena has a lot of nerve charging more than Hergetova for a simple hamburger.


Patro, kavárna – míst k sezení Domek na čluny u řeky – míst k sezení Celá restaurace – 5míst k stání. Dvůr Kobylisy byl původně statek. Ve stodole následně vzniklo jedno z prvních kin v Praze, kino Orient. Do kina se ale vstupovalo jen z parku Florbal Kobylisy. This restaurant earned 4. Find on the map and call to book a table.


And prices for both food and drinks are reasonable, given the beautiful location. Kuchyně: česká, mezinárodní Otevřeno: 11. Tripadvisor และได้รับการจัดอันดับเป็นอันดับที่ 1จาก 9ร้านอาหารใน.


Cihelná 2b, Praha Malá Strana.

It also serves some better-than-most desserts. There are traditional and modern Czech dishes, as well as a number of meals from the international arena. Patrons can choose between prawn curries, lamb shanks and even rib eye steaks, all of which are cooked to perfection from a kitchen that has.


Hergetova cihelna rozšířila koncept a nově cílí i na kavárenské povaleče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...