úterý 20. prosince 2016

Dřevěné brikety válcové energo hard z tvrdého dřeva 10 kg

ENERGO HARD MARKET JARNÍ AKCE. Dřevěné brikety válcové z tvrdého dřeva ( buk,dub), průměr. Mohou obsahovat příměs kůry.


Válcové brikety jsou charakteristické tmavě hnědou b. Charakteristické tmavou barvou tvrdého dřeva a velkým slisováním, které v kombinaci s tvrdým dřevem dává delší dobu hoření a žhnutí. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kč 5Kč Bez DPH: 4Kč.


Přidat do seznamu přání. Tyto válcové brikety jsou dodávány v baleních o hmotnosti kg. Brikety jsou na paletě.


Dle druhu briket je hmotnost palety 9kg , 1. K paletovým objednávkách je účtován poplatek 1Kč vč. Palety z briket jsou VRATNÉ ! Používáme palety těchto. Vhodné pro všechna topeniště, nejlépe pro krbová a kachlová.


Pratické 5kg nebo 10kg balení. Pro přípravu všech grilovaných pokrmů - všech druhů masa, ryb, sýrů, zeleniny atd. Surovina Čisté katrové (řezané) piliny z tvrdého dřeva (buk, dub) nebo směsi různých tvrdých dřev.


Energo – dřevěné ekobrikety, průměr mm, světlé plné. Kamion: palet = tun briket. Predám drevené brikety RUF (hranaté), NESTRO (valcové) z tvrdého a mäkkého dreva. Při objednání zadejte do políčka Počet kusů požadovaný počet.


Cena: 6Kč 4Kč Bez daně: 4Kč. Vysoká kvalita briket vychází z extré. Piliny nejdříve vysušíme, aby obsah vody nepřesáhl a poté je naše lisy bez použití dalších pojiv pod vysokým tlakem a teplotou vytvarují do válců o průměru cm. Surovina: Čiste katrové piliny z tvrdého dřeva (dub, buk). Prodej a rozvoz ekologických paliv – dřevěné brikety , dřevěné pelety, krbové.


RUF HARD hranaté z tvrdého dřeva. Ekobrik Roll Valcové brikety – miešané drevo. Test vytápění v krbové vložce pomocí dřevních briket.


Turbo Hard – válcové s. TVRDÉHO dřeva (dub, buk) přímo z truhlářské výroby. Kvalitní dřevěné brikety válcové - průměr 65mm. DOPRAVA ZDARMA ) Klatovy, Plzeň, Horažďovice, Domažlice, Sušice, Strakoni. Při výrobě briket se nepoužívají žádná umělá pojiva nebo jiné, ekologicky závadné materiály. Jsou charakteristické tmavou barvou tvrdého dřeva a velkým slisováním, které v kombinaci s tvrdým dřevem dáva delší dobu hoření a žhnutí.


Bez lepidel a jiných poj. Prodám dřevěné eko brikety buk a podobné tvrdé dřevo.

Dřevěné brikety válcové energo hard z tvrdého dřeva 10 kg

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...