úterý 27. září 2016

Litá umyvadla na míru

Do koupelen vyrábíme umyvadla na míru - umyvadlové desky Flexible (4 nebo 60) v délkách z jednoho kusu do 550cm, šířkách do 1cm. Nabídka umyvadlových desek a umyvadel z litého mramoru. Nabízíme desky pod umyvadla , vyráběné na míru. Povrchová úprava podumyvadlových desek je lesklá, v základním provedení bílá.


Na mís­tě dneš­ní­ho pod­ni­ku MRAMORIT, a. Sta­vi­tel­ství Izák, spe­ci­a­li­zo­va­né na stav­by s dře­vě­ný­mi vaz­ba­mi a oblou­ko­vý­mi trá­my, kte­ré vy­stří­da­la vý­rob­ na sta­veb­ních pre­fab­ri­ká­tů Kon­struk­ti­va, poz­dě­ji stát­ní pod­nik Montostav.

Plánované kuchyně na míru Receptů na takovou kuchyni je celá řada. Od nejmodernějších trendů, kterým v současnosti velí tmavší tóny, jako je šedá, černá v matném provedení, kombinované s výraznějším dřevodekorem, až po dlouholetou stálici v podobě bílé. Skvěle vypadají také umyvadla z litého mramoru, která jsou navíc příjemná na dotek. Pokud si potrpíte na konkrétním stylu, navštivte sekci retro umyvadla , nebo rovnou sekci černých umyvadel. Pokud jdete po osvědčených kusech, prohlédněte si výběr z oblíbených značek, jako jsou umyvadla Jika, Laufen, Kolo, Ravak a dalších.


Rustikální kuchyně na míru Kuchyně inspirované tradičními styly a klasikou navenek dýchají nostalgií, ale uvnitř ukrývají ty nejmodernější technologie, vychytávky a důmyslně uspořádané úložné prostory. Svobodně si vyberete velikost a počet zásuvek, polic i způsob otevírání dvířek nebo jejich barvu. Plánovat rozměry nábytku, umyvadel, ale i zrcadel můžete s přesností na cm.


Návrhem přesně na míru zabráníte ve vašich místnostech tzv.

Kuchyně na míru umožňuje nejvyšší variabilitu uspořádání i barevného provedení a dodáváme je zákazníkům, kteří mají jasnou představu o výsledné podobě nebo mají atypické kuchyňské prostory. Play all Mix - Ewa Farna - Vánoce na míru (Official Music Video) The best of The VOICE OF CZECHOSLOVAKIA Top (Hlas Česko Slovenska) - Duration: 18:04. RAVAK nabízí umyvadla na desku vyrobená z litého mramoru, který v porovnání s keramikou umožňuje velkou variabilitu tvarů, vytváří přesné hrany a garantuje umyvadlům dlouhou životnost. Litá umyvadla tak lze na desku snadno usadit, protože mají perfektně rovné dno. Aktuálním trendem jsou umyvadlové mísy na desku a umyvadla geometrických nebo atypických tvarů, která se stanou dominantou koupelny.


Ať už je vaše představa o ideálním umyvadle jakákoliv, mělo by ladit s celkovým stylem koupelny. Zvážit byste určitě měli také jeho velikost. Pro velké rodiny, kde potřebuje ranní hygienu zvládnout více členů domácnosti, je.


Vanu nahradíte třeba sprchovým koutem, ale bez umyvadla se neobejdete. Naopak, sílí snahy vybavovat jimi i WC místnosti. Když pomineme fakt, že si umyvadlo můžete nechat vyrobit přesně na míru ve zcela individuálním rozměru, i tak je nabídka standardních rozměrů umyvadel neuvěřitelně bohatá. Na míru vyrábíme sprchové vaničky obdélníkového tvaru až do rozměru 2x 120cm, včetně úkosů a tvarových nepravidelností. Barevná provedení: bílá barva nebo libovolný odstín dle vzorníku barev RAL nebo v granitovém povrchu.


Dojem robustnosti podporuje osazení předním a bočními čely do výšky max. Nábytek na míru od SIKO KOUPELNY a KUCHYNĚ vás odliší. Desky pod umyvadla mají tloušťku cm.


Plánování vám dovolí zvolit libovolné kombinace barev, materiálů, tvarů a kování nábytku, které se líbí právě vám. Odesláním reakce na tento inzerát poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní. Dostanete 1 český fortel od českých mistrů Prozáříte si doma vlastní koupelnu špičkovým designem Doprava zdarma, montáž na přání, servis od výrobce Výroba na míru vás vyjde jen o málo víc než sériová řada. Všechny naše produkty vyrábíme na míru danému interiéru a vašim potřebám.


Každý z nich je tak nezaměnitelný originál. Ať už chystáte novou kuchyň, potřebujete jednolité a výrazné schodiště nebo jen chcete oživit váš interiér betonovým nábytkem či zajímavým designovým doplňkem, je pro vás ušlechtilý beton tím pravým. Společnost Izomat Káranice vyrábí standardizovaná umyvadla , umyvadla na míru , umyvadla na desku, mycí žlaby, sprchové vaničky, toalety a kuchyňské desky. Pokračováním v prohlížení této stránky souhlasím s použitím souborů cookies (viz Podmínky používání ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...