čtvrtek 29. září 2016

Kamen za odvoz

Daruji za odvoz zeminu ze základů pro rodinný dům. Je jí odhadem kubíků, neobsahuje žádné kameny. Jedná se o jílovici smíchanou s ornicí. Uložena v Třebešově (u RK). Lze zprostředkovat nakládku i dopravu.


Dalej darujem za odvoz kamen , vhodny pri stavbe.

Foto na poslem na vyziadanie pripadne vymenim za palety. Stare tehly Velke kamene vhodne na skalku. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů kameny za odvoz.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dům a zahrada - Kamna za odvoz bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Za odvoz daruji hrnecky. Celkové rozměry: výška 69cm, šířka 85cm, hloubka 44cm. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Suť, kameny a rozdrcené cihly. Kámen za odvoz (žlutohnědý pískovec).


Dobrý den, daruji kameny za odvoz vhodné k vybudování skalky, jezírka či po rozbytí na dláždění. Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať. Odvoz suti, stavebního odpadu, směsného odpadu, hlíny. Při rekonstrukci se leckdy tyto kameny vyhazují, takže získat je za odvoz by.


Leckde by se kámen mohl sehnat ze stavby nebo rozšiřování silnice nebo při. Stavební kámen do základu na skalku zdarma za odvoz , také dobré cihly. Při současném objednání odvozu suti. Vše je přístupné technice i autu. Vhodné například na chatu.


Bytelné kadeřnické křeslo ve vynikajícím stavu.

Kovové nohy, koženkový potah. K odběru ks, pouze jedno má malou prasklinku na sedáku. Brno-město - Brno Klec. Klec pro neznámého živočicha. Nález (někdo vyhodil a mně jí bylo líto).


Rozměry x 2 výška cm. Dopravu si hradí a zajišťuje zájemce. Sestavy jsou uložené v kemp Osika u Nové Bystřice.


Upřednostňuji odvoz a úklid všeho najednou, včetně střechy a zahradního posezení na terase. Pouze vážní zájemci, kteří si zajistí odvoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...