pondělí 26. září 2016

Husa cena za kilo

Dobrý den, máte je hubené, za dvě stovky kilo bych si nedovolil tohle prodávat. Víte jak vypadá domácí husa očištěná? Já myslím, že né, to byste tohle ani nevkládal.


Rozumná cena za kolo husy v kuchyňské úpravě je 1- 18- kč.

Krůty prodáváme za 14- korun. Co to tady plácáš a pro koho lobuješ? Další slevy mraženého masa, drůbeže a ryb na Kupi. Husa mražená za akční ceny #128176;. Plus cena krmení potřebného k výkrmu.


Výsledek jsou náklady potřebné na vykrmení zvířat. Zjistíte, že Vás výkrm stál tolik, že husa z marketu je proti tomu za hubičku. Vydělíte počtem hus a máte náklady na jednu husu.

Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané. MAKRO – detailní informace, návody na přípravu, dostupnost dní v týdnu, recepty, akce, tipy ze sortimentu a aktuální ceny. V termínu rozvozu hus NEBUDE probíhat rozvoz kuřat, proto prosím neobjednávejte současně husu a kuře. Farmářská husa , chlazená, s droby.


Husy dodáváme s váhou - kg. Světově proslulou specialitou jsou ztučnělá husí játra neboli foie gras. Cena za kg , 13Kč, 15Kč. Hmotnost: Kachna bude vážit cca 2-kg. Původ a charakteristika: Domácí chlazené kachny z farmy Jelen od Slaného určené nejen.


Cenu uvádíme za cca kg. Pečená vcelku se tradičně podává jako slavnostní pokrm o Vánocích a také o svátcích svatého Václava (28. září) a Martina (11. listopadu). Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Pekáč postavíme na sporák na střední oheň a tekutinu za občasného míchání odvaříme tak, že v pekáči zbude pouze tuk. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Přisypeme mouku a za stálého míchání plochou vařečkou ji během 2–minut zarestujeme dozlatova.


Zalijeme vývarem, přivedeme k varu, stáhneme oheň pod třetinu a minut vaříme na mírném ohni. Středně těžké plemeno hus, v dospělosti váha houserů kg , husiček.

Půjčovné Gyroboard Chariot 2-hodin ( cena za hodinu) Nabízíme Vám NOVINKU na trhu GYROBOARD Chariot! Plochou vařečkou vytvořený nápek během varu. Přijďte si k nám vyzkoušet jízdu na gyroboardu, ve verzi s desetipalcovými koly.


Převratný dopravní prostředek a navíc velice zábavný. Práškové lepidlo na parkety PAR 3- 4kg ( cena za kg ) Parkety brousitelné po cca hod. Velmi nízká spotřeba (až o nižší oproti jiným lepidlům).


Stejně jako všichni brojleři chovají se i ti husí pro maso. Brojlerové husy nepatří tak úplně mezi plemena hus, jedná se o husí, speciálně vyšlechtěné, masné hybridy. Hlavní znaky brojlerových hus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...