pondělí 26. září 2016

Epoxidová živica na podlahy

Epoxidová živica má široké použitie. Je pružnejšia a húževnatejšia ako epoxidová a aplikuje sa v hrúbke až mm. Použí­va sa všade tam, kde je požiadavka na zvýšenú záťaž podlahy alebo kde treba sanovať problematický podklad – praskliny, nevhodné dilatácie a podobne. Thinksfloor Grave Reco.


Sešívací spony na trhliny v podkladu HOCO sešívací spony.

Ukončovací lišta Gumové těsnění. Denas dekorační nátěr na zeď - Duration:. Táto epoxidová živica nieje priamo určená pre techniky zalievania, ale skôr na vytváranie dekoratívnych povrchov. V tenkej vrstve 1-2mm je číra, transparentná, pri väčších hrúbkach (od 1cm) vykazuje mliečny zákal. Všetko čo potrebujete vedieť na úspešné položenie liatej podlahy svojpomocne, sa dozviete v tomto blogu.


Najbežnejšie epoxidové živice sú vyrábané z reakcie medzi epichlórhydrínom a bisfenolom-A, aj keď môžu byť nahradené podobnými chemickými látkami. Realizujeme podlahy s vysokou mechanickou odolnosťou, ľahkou údržbou a hlavne krátkou dobou realizácie a dlhou životnosťou.

Pri našich podlahách je prvoradá bezpečnosť Niektoré realizácie ako sú napríklad chodníky a dopravné komunikácie vo výrobných halách sú 1 protišmykové. Na podlaze bylo množství bublinek a různé nečistoty. Před aplikací naší stěrky jsme museli původní podlahu připravit broušením a nanesením přechodové vrstvy. Stěrku jsme dolili přesně s rovinou plovoucí podlahy i dlažby v sousedních místnostech.


S výsledkem byla zákaznice nadmíru spokojená. Stěrkové a lité podlahy na bázi epoxidových, polyuretanových a metylmetakrylátových pryskyřic se dají aplikovat ve všech prostorách. Jejich název je odvozen právě od způsobu aplikace podlahy a její schopnosti se jednoduše vyrovnat do roviny a vytvořit tak krásně hladký povrch. Možno prefarbovať pastami Eprotint. Lité epoxidové podlahy jsou využívány nejčastěji na místa s důrazem kladeným na vysokou mechanickou a chemickou odolnost nebo tam, kde má být podlaha dokonale čistá a tudíž i snadno čistitelná.


Ponúkame epoxidy (EP), EP nátery, EP stierkové – liate podlahy a inú. Rýchloschnúca a rýchlotvrdnúca renovačná hmota na podlahy a steny. Mechanicky odolná 2-komponentná epoxidová živica , určená na prípravu podkladovej vrstvy.


Po inštalácii podlahy sa odporúča aplikácia špeciálneho povrchového laku, ktorý poslúži ako ochrana pred prípadnými škrabancami – tie sa na takejto podlahe objavujú častejšie ako na polyuretánovej. Liate epoxidové podlahy vhodné do garáže, kuchyne aj kúpeľne. Nenasiakavé, bezprašné, ľahké na údržbu, hygienicky a zdravotne nezávadné a neobsahujú rozpúšťadlá.


Priznaný betón sa v modernom interiéri stáva žiadaným prvkom a existujú miestnosti, ktoré sa bez neho v podstate nezaobídu.

Má vyššiu odolnosť voči poškriabaniu. Progold) různé velikosti. Povrch je možné začít opatrně používat s malou zátěží již po dnech. Nátěr odolává působení chemikálií, můžeme ho tedy bez obav využít i na podlahy v potravinářských provozech. Môžu byť použité na nových i starých podlahách, v oblastiach, ktoré sú vystavené veľkému mechanickému alebo chemickému opotrebovaniu.


Zapomeňte na staré betonové podlahy , ze kterých se neustále uvolňoval prach, který se následně ukládal na nářadí, ba i na vašem autě. I když by se mohlo zdát, že epoxidová podlaha bude kvůli svému lesku kluzká, k dispozici jsou různé protiskluzové alternativy. Díky flexibilitě podlahy na bázi polyuretanové pryskyřice jde o podlahy , které jsou nenáchylné k praskání a nadto snižují hlučnost chůze.


Naše práce - liate podlahy. Polyuretanové podlahy se dobře hodí pro domy, byty, školy, obchody,laboratoře, nemocnice, tiskárny, kantýny, kavárny, muzea a jiné. Betón a živica - estetika a funkčnos. Dekoratívne cementové povrchové stierkové úpravy na podlahy a steny v interiéri. Veľmi flexibilný epoxid najvyššej kvality.


Po vytvrdnutí vhodný pre kontakt s potravinami a pitnou vodou. Vysoce odolná EPOXIDOVÁ STĚRKA na beton, vhodná do garáže, skladu, haly, výrobních a průmyslových prostor. Esteticky dokonalá EPOXIDOVÁ PODLAHA pro dům nebo byt. Zajímavé 3D PODLAHY do koupelny, předsíně nebo kuchyně. Funkční a reprezentativní EPOXIDOVÉ NÁTĚRY do obchodů, recepcí a restaurací.


Každá objednávka podlahy je riešená individuálne a prispôsobená potrebám zákazníka. Máme dlhoročné skúsenosti s realizáciou podláh. Dvanásť rokov pôsobnosti a zbierania skúsenosti na rakúskom trhu kde je kvalita na prvom mieste, ju ponúkame aj naším zákazníkom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...