pátek 30. září 2016

Epoxidová živica na drevo

Môžete s ňou zalievať drevo , betón a pod. Dvojzložkový systém na báze umelej živice. Tvrdne pri izbovej teplote na priehľadnú, lesklú, veľmi tvrdú hmotu podobnú sklu. Je ideálna na zalievanie do foriem, lôžok, na plochy s vy. Možno prefarbovať pastami Eprotint.


Po naliatí riadne rozmiešanej živice s tvrdidlom prikryte formu pevnejšou plastovou fóliou napr.

Nová dvojzložková živica neobsahujúca nebezpečné látky. Jej zloženie spĺňa najprísnejšie normy EU s dôrazom kladeným na kvalitu, bezpečnosť pri práci a hlavne ochranu životného prostredia. CHS EPOXY 3je stredne molekulárna viskózna epoxidová živica modifikovaná nereaktívnym zvláčňovadlom. V súvislosti s nariadením vlády, ostáva náš e-shop v plnej prevádzke.


Základ plastbetónov pre cestné staviteľstvo. Ponúkame výber špičkových značiek v povrchovej úprave. Epoxidová živica , Farby- na - drevo.


Naše epoxidové živice na zalievanie sú úplne číre a bezfarebné.

Tmely, silikóny a lepidlá) Hodnotenie produktu:. Prezrite si nástenku „Opracovanie dreva“ používateľa mpomortseva na Pintereste. Na zalievanie sa používa ako prvá základná vrstva. Môže sa použiť do veľkej hrúbky zalievaného materiálu. Obsah balenia: × živica , × tužidlo, pár ochranných rukavíc, odmerky, špachtle na miešanie.


Návod na použitie: 1) Vo vhodnej nádobe (v kelímku) zmiešajte časť objemu Tužidla (B) ku častiam objemu Živice (Komponent A) a dôkladne zamiešajte (hlavne v kútoch nádoby). Najbežnejšie epoxidové živice sú vyrábané z reakcie medzi epichlórhydrínom a bisfenolom-A, aj keď môžu byť nahradené podobnými chemickými látkami. Tieto „plastové nástroje“ nahrádzajú kov, drevo a iné tradičné materiály a. Vytvorenú zmes po pol hodine nalejte na povrch, ktorý chcete. Disperzné lepidlo na drevo. CHS- EPOXY 5(EPOXY 15) epoxidová živica set 1kg.


Drevo je jeden z najkrajších materiálov na tvorbu, ktoré nám naša príroda ponúka. V spolupráci s epoxidovou živicou dokáže robiť zázraky. Preto sme sa rozhodli priblížiť ho do vašich domovov a vyrábať pre vás originálny nábytok a doplnky z dreva a živice. Ponúkam na predaj číru,dvojzložkovú kryštálovú živicu vhodnú na zalievanie.


Bezfarebná kryštalická epoxidová živica , vysoko tekutá, vďaka ktorej sa ľahko odvetráva. ZLOŽENIE Zložka A - modifikovaná epoxidová živica Zložka B - tvrdidlo pre epoxidovú živicu Zmiešavací pomer - 100: Balenia má. Je možné ju použiť na všetky typy materiálov ako drevo , ko.

Pre slovenských firiem (platitelia DPH) predaj bez daně. U nás nájdete množstvo farieb aj druhov, ktoré sú vhodné pre všetkých nadšencov dekorácií. Takáto epoxidová živica sa nevyužíva nielen v umení, taktiež v elektronike, biológii, leteckom priemysle a hlavne v strojnom priemysle kde sa začala písať jej história.


Rovnako vzácne na súčasnom trhu je transparentná živica na drevo. Napriek termoplasticite sa pod vplyvom tvrdidiel polymerizujú, stávajú sa netaviteľnou látkou, ktorá sa bežne používa ako tmel a lepidlo v stavebníctve a priemysle. Vďaka špeciálnemu statickému zmiešavaču je zmiešanie oboch zložiek precízne, čo umožní priame nanášanie lepidla na lepený predmet. Nevhodné na lepenie PP, PE, PTFE. Krištáľová živica S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


Polyambrová jantárová odlievacia živica 5l, sculptare.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...