pátek 26. března 2021

Zasklívání oken jindřichův hradec

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pekstra, spol. Pavel Rataj, JEŘÁBEK - Vše pro vaše bydlení,. Jiří Krejčí, ZZO - Ing.


Provádíme zasklívání oken a dveří, řezání a lepení skel a zrcadel, broušení či vrtání. Nabízíme čirá, ornamentní, barevná, kalená, … Přidat firmu do hromadné poptávky. Nabídka služeb v oblasti sklenářství a r�.

Výrobce oken KMM Okno s. Nabízíme kompletní sklenářské práce - řezání skel na míru, zasklívání oken , dveří, výloh, zábradlí. Jindřichův Hradec Jindřichův Hradec. Opracování plochého skla, zrcadla, barevná skla - obklady kuchyní a koupelen, bezpečnostní skla, izolační dvojskla, kalená skla, pískovaná skla. Reference našich zákazníků - zasklívání balkonů, lodžií a realizace zimních zahrad. Nové reference najdete zde: reference - zasklívání balkonů a lodžií.


Společnost Svět oken , s. Realizujeme zakázky po celé ČR pro rodinné a bytové domy. Opravy obvodových plášťů budov a skel střešních světlíků, skleněných střech s protipožárním atestem.

Obchod se stavebním materiálem s vlastní dopravou. Síť poboček Stavebnin DEK je rozmístěna po. Vážení zákazníci, v souladu s vládním nařízením z 14. Přemýšlíte nad zasklením? Na to jsme odborníci, oslovte nás!


Vyrábíme akvária, celoskleněné dveře, zrcadla, stolní desky, izolační dvojskla, bezpečnostní a ornamentní skla, skleněné stěny či vitríny. Provádíme tyto sklenářské práce: zasklívání oken , zasklívání lodžií, dveří, kuchyňských dvíře. Sklenářství a rámování - Drunecký Miroslav. O dodavateli: zasklívání lodžií, balkonů, teras, pergol, montáž vertikálních a horizontálních žaluzií, předokenní rolety.


Zadat poptávku dodavateli. Co vše umíme: zasklívání balkonů a lodžií. Děláme sklenářské práce, řezání skla na rozměry, pískování různých ornamentů, zasklívání oken,. Zasklení rozbitého okna. Penzion má výhled z oken do městského parku, což jistě uvítají všichni návštěvníci toužící po klidném ubytování v soukromí.


Kde poskytujeme naše služby mytí oken a žaluzií. Rozbil vám někdo okno, chcete nařezat sklo nebo potřebujete někoho na montáž a lepení skla? Zajistíme profesionální úklid před kolaudací, ale i během provozu.


NON-STOP hodin denně, dní v týdnu zajišťujeme úklidový servis s jistotou čistoty sítě EXTRA UKLÍZENÍ. Provádíme řezání skla, zrcadel, zasklívání oken a dveří i broušení, leštění, pískování a vrtání skel.

Provádíme veškeré sklenářské práce: zasklívání veškerých oken a dveří, včetně eurooken a dveří, broušení skel a zrcadel, vrtání skel, výroba skleněných vitrín a pultů, zasklívání izolačními dvojskly, výroba akvárií a terárií na. Nabízíme výrobu a montáž pergol, veran různých přístřešků a předělovacích stěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...