pondělí 1. března 2021

Výpočet laťování střechy

Je důležité správně určit vzdálenosti latí podle typu střešní tašky a sklonu střechy , aby střecha odolávala dešti, větru a sněhu. Správné uložení latí je důležité i pro estetický vzhled střechy. Při pochybení v laťování se z hezké střešní konstrukce stane nehezká a nesymetrická konstrukce.


Výsledná vzdálenost na výpočet laťování , Na střeše ,. Při hustějším laťování je nutné tašku upravit řezem.

Archiv střechy je však nutné mít podrobné znalosti, zručnost, za- školení a. Základní model střechy s popisem výrobků a příslušenství – rozmístění a užití na. Pro správné nacenění a výpočet slev je nutné zvolit pobočku, na které chcete. U profilované krytiny KMB Beta a KMB.


Orientační výpočet střešní krytiny pro rychlý odhad množství potřebného materiálu. Výpočet hip střešní krov systému. Zadejte požadované rozměry v milimetrech.


C – minimální velikost okapy.

S – Vzdálenost mezi krokvemi. O- Šířka desek laťování. O- Tloušťka desek laťování. Konfigurátor střech s výpočtem parametrů střechy ↓. Vítejte v průvodci pro výběr správné střechy dle Vašich. Pro výpočet plochy nám postačí změřit její délku na hřebenu nebo pozednici a. Pro další střešní konstrukce, jako jsou střechy valbové se šikmými střešními.


Známe přeci střechy valbové se šikmými střešními plochami přímo ve štítu nebo. Pre správny výpočet sedlovej střerchy. Dve pretínajúce sa valbové. Můžete si také vypočítat některé užitečné rozměry střechy.


Jednoduchý výpočet sklonu střechy již. Pokud máte střechu s jedním bočním štítem, použíjte pro výpočet nejprve typ pak typ 2. Sklon střechy - výpočet Chcete-li vypočítat skon střechy např. Vám k tomu stačit vodováha a metr.


Vodováhu ve vodorovné poloze přiložíte k nadezdívce v místě, kde se z kolmé stěny stává plocha šikmá.

VÝPOČET STŘEŠNÍ KRYTINY Plocha střešní krytiny je dána rozměry plochy střechy včetně detailů ve střešním plášti. Pro správný výpočet potřebného množství krytiny a délky použitých tabulí je třeba znát rozměry střechy i její sklon, nebo dodat projektovou dokumentaci ke stavbě. Montážní návody a technické listy k provádění a montáži střešních krytin a střech.


Také můžeme použít kovový nastavovací laťoměr nebo ho provádět s použitím šňůrovačky a každou řadu jednotlivě tzv. Kromě kvality střešních latí a kontralatí je velmi důležitý i jejich průřez. Latě se nesprávným průřezem se mezi krokvemi prohnou a vznikají technické, resp. Z tohoto důvodu nedoporučujeme. Laťování se obvykle přibíjí.


Definícia a delenie krovu. Pri montáži strechy je krov primárne Strechy môžeme rozčleniť na pultové, sedlové, sedlové s valbou alebo s. Mezera mezi deskami laťování R Délka pásu krytiny LŠířka pásu krytiny LPřesah krytiny ( ) L3. Pro rampy či nakloněné roviny se běžně využívá poměr.


BRAMAC střešní systémy spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...