pátek 15. ledna 2021

Weber dur klasik jru

RU – povrch lze zpraco-vat tak, že není nutné provádět následné štukování. Případné dodatečné přidání vody provádíme pomalu a opatrně tak, aby hmota na konci míchacího cyklu byla požadované konzistence. Pro interiér i exteriér. Výrobce: Saint-Gobain Construction Products CZ a. Maximální doporučená cena: 10Kč vč.


Vhodná jako podklad pro jemné a minerální omítky.

Dostupnost ověřte u dodavatele. Podklad musí být zbavený nečistot a dostatečně navlhčený. JRU se připravuje postupným vmícháním obsahu pytle do čisté vody. Uvedené spotřeby jsou orientační a mohou se odlišovat dle druhu podkladu a způsobu zpracování. JRU - jádrová omítka 2mm kg.


JRU je vícevrstvá jádrová omítka s ručním zpracováním vnitřní i venkovní prostory. Dur klasik ST - jádrová omítka 2mm.

Suchá omítková směs pro jádrové omítky, pro ruční zpracování. Zdivo nahodíme po celé ploše. Je nutné dbát na to, aby byly veškeré spáry ve zdivu dobře vyplněny a uzavřeny. Jádrová omítka a štuk WEBER. JRU – jádrová omítka ruční.


Weber therm klasik , kg, 16Kč, 19Kč. Stužující Síťovina, perlinka. Omítka jádrová ruční mm, weber. Při větších tloušťkách omítky doporučujeme aplikaci ve dvou vrstvách. Nahazování jádrové omítky se provádí nahozením zednickou lžící na připravený podklad.


Nanášení druhé vrstvy se provádí na čerstvou zavadlou první vrtsvu. Nanesená omítka se zarovná do roviny strhávací latí. Nářadí Míchačka, zednická lžíce, hladítko, strhávací. Navrhnout jinou úpravu popisu.


U vás za: 1-týdny − Původně: 1Kč Kč. Věrnostní program 2kg = b.

Doporučená tloušťka od-do (mm), – 25. JRU jádrová omítka ruční, 2mm, 25kg. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit,. Případné doda-tečné přidání vody provádíme pomalu a opatrně tak, aby hmota na konci míchacího cyklu byla požadované konzistence. Před prováděním konečné povrchové.


JRU je vhodná pro ruční zpracování do exteriéru i interiéru jako podklad pro jemné minerální omítky. Technické listy Nahoru. Bezpecnostni list-Jadrova omitka weber. PDF, 66kB) Prohlas. Zboží ze stejné kategorie - weber dur klasik JRU.


Praha Štěrboholy cena platná při odběru min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...