středa 20. ledna 2021

Vodou ředitelná barva na kov

Je určena k dekorativní ochraně venkovních a vnitřních železných nebo ocelových povrchů. Univerzální akrylátová vodou ředitelná matná barva na dřevo i kov. Pro vnitřní a venkovní nátěry dřeva, dřevovláknitých a dřevotřískových desek,. Vhodná zejména k vnitřnímu použití - nezapáchá v době schnutí. Velký výběr a rychlost dodání barev na kov a dřevo.


Poradíme Vám s výběrem. Je vhodná k nátěrům ústředního topení. SOKRATES COLOUR polomatná (univerzální vodou ředitelná barva pro venkovní i vnitřní použití na dřevo, kov , beton, hračky do let) ETERNAL. Receptura je vhodná i na nátěry hraček a podkladů, které přicházejí do přímého kontaktu se suchými potravinami.


Základní antikorozní vodou ředitelná barva na kovy. Prodáváme vodouředitelné barvy na kov i dřevo, skladem máme většinu výrobci nabízených odstínů, podle vzorníku vám na počkání. Barvy 2v jednošichtovky i na rez.


Další slevy barev a laků na Kupi. Vyberte si z naší nabídky již od 54- Kč. Primalex Vrchní barva matná Charakteristika. DENAS 2vje jednosložková vodou ředitelná rychleschnoucí jednovrstvá barva formulovaná na bázi akrylátové disperze.


Jako ředidlo obsahuje vodu a malé množství rozpouštědel na bázi glykoléterů. Austis Eternal mat akrylátový světle šedý 0. BALAKRYL Kov 2v- vodou ředitelná antikorozní barva na kov 2. Je určena k novým i renovačním, vrchním i základním náterům zejména pozinkovaného (i nezoxidovaného), železného nebo ocelového plechu, lehkých kovů, oceli i dalších materiálů( včetně cementovláknitých) ve venkovním i vnitřním prostředí. Základová barva na kov vodou ředitelná Hygiena a bezpe čnost práce: Při aplikaci st říkáním zajistit místní a celkové v ětrání, nevdechovat aerosoly.


Vodou ředitelná barva na kov

P ři práci nejíst, nepít a nekou. Nátěr má výbornou kryvost, velmi dobrou přilnavost na různé typy povrchů a je vysoce odolný proti povětrnostním vlivům. VODOU ŘEDITELNÁ BARVA NA DŘEVO, KOV A BETON SLOVAKRYL. Přečtěte si více informací. Popis: Dulux WB Primer je vodou ředitelná antikorozní základová barva a mezivrstva na podklady z oceli, pozinkované oceli, litiny, hliníku, tvrdého PVC a dřeva (kromě dřeva pryskyřičného a tropického).


Vodou ředitelná univerzální barva na kov a. Vrchní vodou ředitelná akrylátová barva na dřevo a kov. Aquadecol SG kg bílý a báze k tónování. Akrylátové ( vodou ředitelné ) laky na dřevo jsou šetrnější k životnímu. Když chcete zachovat přirozenou barvu dřeva, a přesto ho ošetřit. ADLER Varicolor - vodouředitelná.


Vodou ředitelná barva na kov

Balakryl Uni satin – univerzální saténová barva na dřevo a kov. Báze je vodou ředitelná akrylátová vrchní barva určena k obarvení v tónovacím stroji. Rychle schnou, nemusí se pracně ředit, nevydávají zápach. ETERNAL antikor akrylátový kg červenohnědá 07.


Barva je vhodná pro základní nátěry kovových střech, klempířských konstrukcí a prvků-i na čerstvý pozink , ocelových plotů a mostů, sloupů, zábradlí, potrubních systémů a dalších konstrukcí ve výstavbě i při. Akrylová barva el greco - ŠEDÁ MAGENTA, obsah ml Akrylová barva na decoupage - ubrousková technika, malování a další výtvarné a hobby techniky v akademické kvalitě. Plastikové modely, barvy a příslušenství v e-shopu plastikovy-model.


Obsahuje přírodní vosk, který. H0- Burnt Iron - Ohořelý kov - metalíza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...