pátek 23. října 2020

Tisk fotografie na dřevo

Tisk na dřevo se hodí se v podstatě pro jakýkoli motiv od rodinných či svatebních fotografií přes umělecké portréty až po fotografie krajiny a zvířat. Fotka tím pádem získá pouze strukturu a nikoliv barvu dřeva. Díky speciální technice tisku na dřevo dokážeme přenést vaše vzpomínky do fyzické podoby. Takto uchovaná fotografie na dřevě pak může sloužit pro vaši osobní radost, nebo jako dárek pro vaše blízké. S touto inovativní metodou, kdy je umístěna fotka na dřevo , jsme byli první na našem trhu.


Proto neváhejte a vyberte si ten pravý photoblock v našem eshopu.

Výroba fotoobrazů na dřevo je nyní z technických důvodů pozastavena! Nabízíme možnost zpracování digitální fotografie jako fotoobraz na dřevě. Jde o jedinečnou metodu přenosu digitální fotografie , reprodukce obrazu na dřevěnou masivní desku. Existuje mnoho postupů, jak zajistit kvalitní přenos fotky na dřevo. Objednejte si tisk na dřevěném panelu!


Perfektní nástěnná dekorace pro Váš interiér nebo jedinečný dárek pro ostatní. S tímto krásným fotodokumentem máte zaručeno osobní a originální překvapení! Vaše fotografie bude plná barev vytištěna na dřevěném panelu.


Dřevo nemá ostré hrany ani nerovnosti.

Fotoobraz – tisk fotografie na plátno. Pořiďte si dřevěný obraz, který vaší zdi dodá rustikální charakter! Mluvíme-li o aditivní výrobě a stolních tiskárnách s technologií FDM, nejčastěji se nám asi vybaví výrobky z termoplastů PLA, ABS, případně z. Velkým hitem je aktuálně tisk fotografie na dřevo. Britská Kolumbie Kanada.


Prezentujte své fotografie v rustikálním stylu – fotografie Vám vytiskneme přímo na dřevo. Přehled materiálů Vyber. Každému, kdo se rád obklopuje černobílými či barevnými vzpomínkami na fotografiích, ale zároveň už se mu okoukaly rámečky obyčejné i ty digitální, udělá velkou radost Láďa Hruška a jeho návo jak vykouzlit zajímavou alternativu – přenesením fotografie na dřevo získáte netradiční, krásný obrázek s retro nádechem. Díky tomuto návodu budete vědět, jak jakýkoliv obrázek převést na dřevo.


Můžete si tak ozdobit rám obrazu, desku stolu, poličku nebo jen tak kousek dřeva, který si vystavíte. Pomocí voskovaného papíru a inkoustové tiskárny to budete mít hned hotové. Nechte fotografie vyniknout v prostoru. K menším velikostem dodáváme stojánek, k větším sadu pro zavěšení. Fotografie na dřevěné desce s dřevěnou hranou mu bude krásně dominovat.


Rustikálnější způsob prezentace fotografií už nenajdete. Vaši fotku vytiskneme přímo na opravdové dřevo. Jedná se o přímý UV tisk na krásné a voňavé dřevo z borovice.


S tímto typem fotoobrazu dokonale harmonizují fotografie krajiny, rostlin a moře.

Tento typ fotoobrazu se skládá z více částí (prkének). Díky těmto návodům si můžete například vlastnoručně vyrobit dřevěné dekorace, pohledy či dárky s potiskem podle vašeho vkusu. Kouzlo spočívá v tom, že každý výsledný kus je jedinečný svými nedokonalostmi. Tisk na plátno (fotoplátno) nabízíme na tři druhy pláten s následným vypnutím na skrytý napínací rám (blindrám) v profilu 2xnebo 4x4.


Pro snadnější manipulaci a údržbu je možné ošetření plátna lakem (mat, satin, lesk). Reproukovat lze taky na plátno, s lakovou úpravou nebo jako ručně malované olejomalby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...