čtvrtek 30. července 2020

Termoizolační nátěr maxitherm

Maxitherm - termoizolační nátěr kg. Další výhodou je jeho antikondenzační účinek, který zabraňuje kondenzaci - srážení vlhkosti na zdech a následné tvorbě plísní (protiplísňový účinek). Jeho efekt se v našich zeměpisných šířkách projevuje hlavně v zimě v úsporách na vytápění, ale např.


USA je hojně využíván i pro zajištění úspory energie na chlazení budov, klimatizaci v letních měsících. Ušetříte tak náklady na vytápění.

Jejich účinnost je ale časově velmi omezená, většinou fungují. MAXITHERM totiž působí jinak. Název barvy (např. Ivory) Max.


Speciální složení barvy zajišťuje výborné termoizolační vlastnosti, které snižují náklady na vytápění, odstraňují tvorbu tepelných mostů a tím. Rovnoměrně rozkládá teplo po povrchu zdi a odstraňuje zmiňované tepelné mosty. Stále častěji se v našich domech a bytech vyskytuje vlhnutí a následné plesnivění zdiva.


Nejčastěji se s těmito problémy setkáváme v místech tzv. Ten výrazně sníží náklady na vytápění.

Snadno a ekonomicky, bez vysokých. Jeho antikondenzační účinek odstraňuje srážení vlhkosti na zdivu a zabraňuje tedy i vzniku plísní na zdech. Aby byl materiál schopen odrážet infračervené záření, musí buď obsahovat volné elektrony (kovy, např. hliníková fólie), nebo musí obsahovat složky s různými indexy lomu.


Hustší látky mají obecně vyšší index lomu než látky řidší. Proč termoizolační resp. Princip jeho fungování je v dutých sklokeramických mikrokuličkách, velikých pouze – 1mikronů a ve speciální elastomerické bázi. Výborný termoizolační nátěr s extrémní prodyšností, dosažitelnou pouze u silikonových nátěrů poskytuje i dlouhodobý účinek proti plísním. Používá se k zateplení fasád i interiérů budov.


Nikdo s tím nedokázal nic udělat. Termoizolační nátěr Temp coat nám vyřešil tepelný most v podkroví. Rady jako nalepit zevnitř polystyren se ukazaly ještě horśí, než to bylo.


Kondenzace a plísně zmizely. Dále jsme měli problémy s promrzáním střešních oken Velux. Firma olepila rámy molitanem. Je určen pro použití na fasády budov i do interiérů. Za tuto dobu, byl mnohokrát podroben velmi kritickým hodnocením a mnoho renomovaných vědeckých pracovišť provedlo množství nezávislých odborných posudků jeho účinnosti.


Stačí si vybrat z pestré palety barev a docílit výsledku, který přesně odpovídá vašim požadavkům.

Aplikace je snadná a zvládnete ji i bez pomoci odborníků. Systém ve třech krocích, který Vám sníží náklady na vytápění. Pomocí různých nátěrů je můžete zastavit.


Eternal IN Stop nátěr kg. KORUND ZIMA je termoizolační nátěr , který je – na rozdíl od ostatních modifikací – vhodný i pro. Obrázky na tomto e-shopu mohou být v některých případech ilustrativní a nemusí se vždy zcela shodovat se skutečným vzhledem zboží!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...