čtvrtek 9. července 2020

Systémová deska pro suché podlahy

Systém suché podlahovky sestává z polystyrénové systémové desky UHPD s drážkami, do kterých se založí plechové profily sloužící na odvod tepla od trubky do vrchní vrstvy podlahy. Do plechových profilů se vtlačí trubka, určená pro podlahové topení. Tato je připojena k rozdělovači podlahového topení.


Jako teplovodivé médium je použita voda z kotle nebo jiného. Samostatnou část tvoří desky bez izolace o výšce mm (UHP50). Styrotrade Styrodeska 2systémová deska pro podlahové topení s PS folií 72m2. Systémová deska podlahového vytápění pro suché podlahy.


Systému podlahového vytápění a produktů pro suchou výstavbu NORIT= Inovace ,. Předfrézované sádrovláknité desky pro teplovodní podlahové vytápění. Podlahové vytápěcí systémy suché jsou používány v prostorách, kde není. Na polystyrénové izolační. SYSTÉMOVÁ DESKA pro podlahové topení STYROTRADE s PE FOLIÍ EPS 2- jsou vyráběny z. Pro velmi vysoké zatížení. Náš obchod Odborné rady Systémové desky pro podlahové vytápění Systémové desky pro podlahové vytápění.


Styrodeska je systémová deska z pěnového polystyrenu s přípravou pro vkládání trubek teplovodního podlahového topení. Tato deska je vyráběna stejným způsobem jako perimetrické a soklové desky. Suché podlahy systému Rigips nevyužívají při své realizaci žádný mokrý proces, čímž získávají mnoho zásadních výhod oproti běžným masivním podlahám.


Podlahy jsou vhodné do všech bytových a občanských staveb s běžným provozem. Používají se v dřevostavbách, rodinných domech, kancelářských budovách i při rekonstrukcích starého bytového fondu. Systémové izolační desky slouží pro snadnou a rychlou montáž vytápění.


Pevnost v ohybu: 2kPa. Zajišťují přesné vedení a zajištění trubky, ale také tepelnou i zvukovou izolaci. Systémové desky k podlahovému topení z expandovaného polystyrénu EPS opatřené kašírovanou kotevní tkaninou nebo kvalitní hlubokotažnou nopovou fólií doplňuje vysoce efektivní vrstvená deska z PUR o. Proč právě podlahové vytápění? To, že je systémová deska STYRODESKA nejpoužívanější je díky její ceně, která je až o polovinu levnější než systémové desky k systémovým řešením, rozhodně to není díky jejím vlastnostem.


Systémovou desku vyrábíme o síle 30mm a 50mm, celková výška podlahy i se. Teplovodní podlahové topení suchou cestou, je nízkoteplotní energeticky. Mezi přednosti podlahového topení suchou cestou patří:. Podlahové topení suchou cestou je nízkotepelný energeticky nenáročný systém,.


Materiál pro instalaci topenilevne poptejte na. Tenká systémová deska o tl. Vhodná všude tam, kde je velmi vysoký nárok na tepelnou izolaci a tvrdost, zatížení a kde je tloušťka podlahy malá. Nutno podotknout, že na podlahu nepatří „obyčejný“ sádrokarton, ale deska pro suché podlahy vyrobená s označením TUB (TrockenUnterBoden). Takovéto desky a systém pro suchou podlahu Knauf jsou označovány poměrně tajuplným označením F 146.


Nízká konstrukční výška i malá hmotnost předurčují systém suché instalace Roth pro použití zejména při renovaci objektů. Výška Roth TBS systémové desky činí pouze mm.

Systémová deska pro suché podlahy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...