pátek 19. června 2020

Urbánková modřice

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, ordinační hodiny a hodnocení MUDr. Podívejte se na názory a publikujte své vlastní názory v rámci největšího hodnocení lékařů v zemi České republice. Urbánkové bude UZAVŘENÁ od 12. Zdravotnictví – ulice Benešova, obvodní lékař MUDr. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen of gewoon te.


Odbornou kvalifikaci pro práci fitness instruktora jsem získala úspěšným. Praktický lékař pro dospělé MUDr. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


SeneCura SeniorCentrum Modřice v Brně Vám nabízí sociální služby Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem (zaměřený na péči o seniory trpící Alzheimerovou chorobu či jinou formou stařecké demence). Svým klientům zajišťujeme péči hodin dní v týdnu. Kromě zdravotní, ošetřovatelské a sociální péče zde naleznete širokou škálu doplňkových.


Ordinace praktického lékaře pro dospělé a dorost. Naši lékaři a zdravotnická zařízení. REQUEST TO REMOVE MUDr. Paní doktorka byla usměvavá a milá, stejně tak sestřička.


Zatím šlo jen o vstupní prohlídku, ale přístup dokto rky byl skvělý. Měřítko městské struktury města Modřice není příliš velké, domy v Benešově ulici jsou jednopodlažní, dvojpodlažní zcela výjimečně trojpodlažní. Nový objekt sportovní haly. Tato ordinace je v zařízení.


Jméno Marie Urbankova bylo či je zapsáno v živnostenském rejstříku, celkem se jedná o různých osob. Zde vidíte seznam doktorů z města Nové Strašecí. Hledáte kontakt nebo otvírací dobu firmy působící ve vašem kraji, okrese nebo městě?


Lékaři - Nové Strašecí. Stačí zadat její název. Pokud nehledáte konkrétní firmu, ale někoho, kdo poskytuje služby, které hledáte,.


Brno - Obchodní rejstřík, propojení na firmy, historie změn v rejstříku. Pořadí nejlepších lékařů a zdravotních zařízení. Vyhodnoceno z nejoblíbenějších stránek obsahujících hodnocení. Používáním našich služeb dáváte souhlas s použitím cookie.


Hlavním oborem činnosti je Všeobecná ambulantní zdravotní péče. Městská policie Modřice I. Benešova ulice internista rehabilitace psychiatrie neurologie zubař MUDr. Otavová obvodní lékař MUDr. Počet členů statutárního orgánu: od 16.


Projděte si kompletní seznam našich nejlepší doktoři Modřice i okolí hodnoceno od komunity StarOfService z Brno-venkov - Jihomoravský kraj. Kousalík obvodní lékař MUDr. Chcete vědět, kdo je v top 100?


Gynekologická ambulance Modřice a Střelice Vítáme Vás na stránkách gynekologické ambulance MUDr. Našim pacientkám poskytujeme komplexní gynekologickou a porodnickou péči včetně ultrazvukové diagnostiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...