středa 10. června 2020

Terasy massaranduba

Dřevina MASSARANDUBA pro dřevěné terasy. Tato exotická dřevina pocházející z Brazílie se vyznačuje tmavším a hladším povrchem než dřevina Bangkirai. Pomalu a jistě se dnes stává oblíbenějším dřevem pro dřevěné terasy než dřevo Bangkirai.


Massaranduba vyniká svou odolností proti hnilobě a škůdcům. Tato terasa je příjemným propojením Vašeho domu se zahradou. Toto dřevo je vhodné ve vodním stavitelství, k obkladům mostů, na podlahy teras, ploty, zahradu.

MASSARANDUBA se používá jako silně namáhané stavební dřevo ve venkovních prostorách, jako jsou terasy , stavby mostů, vodní stavby, protihlukové a oddělovací stěny. Realizace dřevěné terasy z tropického dřeva MASSARANDUBA. Vstupní terasa do domu MASSARANDUBA a pergola z KVH hranolů, zastřešení trapézovým polykarbonátem v bílé barvě. Barva dřeva massaranduby je tmavě červaná, až nafialovělá. Podle barvy čerstvého dřeva je v USA.


Je to celosvětově známé dřevo, velmi často používáno právě pro venkovní terasové palubky. Vyplavování barviva se projevuje v menší míře. Provedení - rozměry a profilace.

Podlaha na terasy z exotických dřevin: Luxusní variantu dřevěných podlah s vyšší odolností vůči povětrnostním vlivům i škůdcům představují terasy z dřeva MASSARANDUBA nebo BANGKIRAI. Tyto tvrdé dřeviny se řežou v syrovém stavu na rozměry x 1mm. Má krásnou červenohnědou barvu, její hustota ji řadí do I. Velká fotogalerie realizací teras Prohlédněte si fotky z našich realizací dřevěných a dřevo-plastových (WPC) teras a inspirujte se.


Hlavní země původu massaranduba dřeva na terasy : Střední a jížní Amerika. Oleje pro dřevěné terasy jsou vyvinuty pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilých dřevin. Dřevěné terasy z exotického dřeva. Prodej exotických dřevin a konstrukčního materiálu na dřevěné terasy. Slevy Magnum Dub Beige, lamela Česká dřevěná podlaha se zárukou let.


Mimořádně jemné, rovnoměrně strukturované a rovně rostlé dřevo má purpurově červenohnědou barvu s různými odstíny. Barevné rozdíly mezi jednotlivými prkny jsou přirozené a obvyklé. Ve dřevě se mohou vyskytnout otvory od hmyzu, které však neovlivňují trvanlivost a statické vlastnosti.


Má velice vysokou objemovou hmotnost a proto je velmi pevné, odolné a trvanlivé. MUKULUNGU, sušené, hoblováno v Evropě. Rozměr x 142mm, z jedné strany hladké, z druhé jemná drážka. Nemá otvory po škodcoch, menej zosychá, je tmavočervenkastej farby a jej povrch je hladší.


Terasy massaranduba Terasy. Hedvábně polomatný nátěr na bázi přírodních olejů a vosků je vyvinutý pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilého dřeva.

Speciální olej na dřevěný zahradní nábytek a dřevěné terasy. Komplet realizácia terasy z dreva, poradenstvo – výber terasy , doprava dreva - exotické drevo na terasy priamo k Vám, montáž terasy : vhodný podkla podkladové hranoly - drevené hranoly, alebo plastové hranoly, skrutky na terasu, olej na terasu - olej na drevo. Drevo je svetlo až tmavohnedé s nádychom do žlta. Exotika na vašej terase.


Ponúkame kvalitné terasy z dreva, extérierové terasy – drevo do exteriéru, exotické terasy , terasové dosky, decking, terasové dlažby a kocky, drevené hranoly, drevené podlahy, drevoplastové dosky – WPC, podlahy z WPC, WPC produkty – dlažby a rôzne iné kompozitné materiály. Stavba terasy vyžaduje poctivou přípravu. Než se pustíte do práce, ujasněte si všechny vaše požadavky a představy o tom, jak by měla vypadat. Obecně platí, že by se terasa měla budovat na jižní nebo západní straně domu. WPC terasy a dřevěné terasy za skvělé ceny, perfektní kvalita, včetně montáže.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády České republiky ze dne 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...