pátek 15. května 2020

Zatřená omítka

Zatřená vápenocementová a cementová omítka Používá se v místnostech se zvýšenou vlhkostí, ale i tam, kde je omítka vystavena většímu opotřebení. Jedná se o jednovrstvou omítku z vápenocementové nebo cementové malty v tloušťce až mm. Povrch se zatírá dřevěným hladítkem. Vnější sanační zatřená omítka pro vlhké a zasolené zdivo prováděná ručně, m2.


V základní rovině rozlišujeme omítky vnější a vnitřní.

Cementová a vápenocementová zatřená omítka – je používána v prostorách se. Probarvená omítka pastovité konzistence použitelná v exteriéru i interiéru. Omítka je vysoce vodoodpudivá, snadno zpracovatelná a. Vápenocementová a cementová zatřená omítka se používá jako jednovrstvá omítka tloušťky a až mm z cementové nebo vápenocementové malty.


Imitace betonu - omítka pro vytvoření imitace litého pohledového betonu - Duration: 12:55. Jak Ocieplić Dom I Wykonać Elewację? Použití: v místnostech se zvětšenou vlhkostí a do prostor se zvýšenou možností mechanického opotřebení.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.

Zatřená cementová omítka je jednovrstvá a hodí se pro podřadné místnosti. Její povrch se vyhlazuje dřevěným hladítkem. Věrnostní program kg = b. Jádro je z cementové malty tl.


PCI Pecicret HK omítka vyztužená vlákny 30kg ‌ 1Kč. PCI Multiputz MSP zatřená minerální omítka 25kg. Minerální šlechtěná omítka se míchá podle návodu s vodou.


PCI Saniment sanační omít. Před omítáním podklad napustíme vhodnou penetrací. Omítku naneseme a hladítkem rovnoměrně stahujeme na velikost zrna a pěnovým hladítkem plochu stočíme, takže vznikne jemná struktura.


Práci nesmíme přerušit, aby nedošlo k viditelným. Hladká cementová omítka se nanáší jako zatřená a má úhelný povrch. Pálená cementová omítka má dvě vrstvy, a protože je částečně vodotěsná, může se využít v prostředí s náročnějšími vlhkostními podmínkami. Vápenná ( zatřená) omítka stěn se dělá ve sklepě, na půdě apod. Jinak se dělá jako omítka štuková, zatře se dřevěným stíradlem.


Hladká omítka : jen přírodní bílá, přetíratelná barvou AquaROYAL-Color.

Zpracování hladítko, omítací stroj. Zatřená omítka pro dekorativní tvorbu finálních povrchů, pro vnitřní i vnější použití. Vhodná pro zateplovací systémy. Je odolná vůči vodě, mrazu a je omyvatelná.


Omítka má ve stavebnictví průběžnou, dlouhou tradici od antiky přes baroko, historismus a grunderské období a klasickou „bílou modernu“ dvacátých let minulého století – jejíž bílé kostky by bez omítky nebyly myslitelné –, až po dnešní dny. V každé době byly historické techniky přejímány, obměňovány a doplňovány. Technicky se materiály vyvíjely od. Zatřená silikonová pastovitá omítka , hydrofobní, vysoce paropropustná, mimořádně stálobarevná, odolná UV záření, při dešti tzv.


Barevné tónování podle vzorníků fi rmy BASF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...