středa 6. května 2020

Xyladecor oversol rosewood

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Díky své tixotropní konzistenci nestéká a ulehčuje aplikaci. Vytváří silný, elegantně polomatný film na povrchu dřeva. Je určen pro venkovní dřevěné povrchy, jako jsou okna, dveře, balkony, dřevěné obklady a podhledy, pergoly a jiné dřevěné povrchy. Silnovrstvá lazura na rozpouštědlové bázi pro použití v exteriéru.


Ochrana dřeva až let. Běžná cena 43Kč 39Kč 32Kč bez DPH 39Kč 32Kč. XYLADECOR oversol 5l wenge. Vďaka svojej tixotropnej konzistencii nesteká a uľahčuje aplikáciu.


Vytvára silný, elegantne polomatný film na povrchu dreva.

Je určený pre vonkajšie drevené povrchy, ako sú okná, dvere, balkóny, drevené obklady a podhľady, pergoly a iné drevené povrchy. Cena doručenia tohto tovaru je €. Tento tovar sa dodáva ako balík a bude doručený do 1-pracovných dní. Pri rovnakej objednávke viacerých položiek naraz v balíkoch.


Zdarma sada lazurovacích štětců ALDA(3570mm) v hod. Je vhodná na okná, dvere, drevené obklady, balkóny, podhľady, a ďalšie drevené povrchy. Chráni povrch pred UV žiarením a poveternostnými vplyvmi. Náhledy barev se mohou zobrazit na každém monitoru v odlišném odstínu v závislosti na jeho nastavení. Shop Everything you Need on eBay!


Doporučujeme odstín porovnat na více monitorech, nebo nám zavolejte. S venkovní barvou na d. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hodnocení produktu: 1. Používám delší dobu, dobře se s nátěrovou hmotou pracuje, vypadá to, že nátěr vydrží několik.


Jako napouštědlo použijte Xylamon s obsahem fungicidu. Prihlásiť sa Kontaktujte nás. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Xyladecor oversol 2vkrycia lazúra pre použitie v exteriéri.

Je určená pre vonkajšie drevené povrchy ako sú okná, dvere, balkóny, drevené obklady a podhľady, pergoly a iné. Odstíny: bílá krycí, lískový ořech, rosewood , wenge, přírodní dřevo, sipo,. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Návod k obsluze je také k dispozici na stránkách značky.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a UV zářením. Není vhodný pro použití v saunách.


Lazura není vhodná k nátěrům podlah, dřeva v trvale vlhkém prostředí, dřevaošetřeného oleji nebo vosky, popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...