středa 13. května 2020

Woodplastic zkušenosti

Brouzdal jsem na internetu a díval se na zkušenosti ostatních. Mnohdy jsou uváděny u nekvalitních a levných dřevoplastových podlah problémy s uštípnutými okraji, nebo jejich oddrolení. Zkontroloval jsem tedy terasu po celé délce a tento problém jsem nenašel, okraje jsou ostré, řekl bych bez problémů. My se právě rozhodujem mezi massaranduba nebo ten woodplastic.


Ten jsme viděli na veletrhu a překvapilo mě že to není ani poznat že je to plast ono to má dřeva a plastu.

Pořád nevíme , nechce se nám dřevo 2x za rok natírat olejem. Sousedi mají tu masarand. U levnějšího dřeva se bojím že bude. Dalším příspěvkem do soutěže je terasa z woodplasticu u rodinného domu ve Štiříně.


Ta původní dřevěná byla po deseti letech zdraví nebezpečná. Nosný rošt hnil, prkna se začala uvolňovat a propadat. Na radu kamarádů se majitelé domu rozhodli pro woodplastic EMO, který je nadchl přirozeným vzhledem.


WoodPlastic montážní návod.

Montážní návody k terasovým prknům Woodplastic naleznete na webu zde. Na webu najdete také mnoho ukázek realizací teras. Tak my mame ten woodplastic , a nesouhlasim s tim, co pises. Udrzba zadna, ale vazne zadna, uz to mame pres 4roky na terase.


Zadna zmena barvy, porad jako nove. Predtim jsme meli drevo, kazdy rok se to muselo natirat, pokud nekdo neco na to vylil, nebo jidlo spadlo, hned tam byl flek. S woodplastic je to uplne jine.


Vzhledem k strukturovanému povrchu WPC desky nejsou kluzké (ať už v mokrém nebo suchém prostředí). Wpc dlaždice zkušenosti – kvalita a úspora. Ahoj, premyslime jaky povrch soupnout k bazenu a zrovna jsme narazili na WPC prkna.


Je to alternativa ke drevenym prknum, ktera jsou ale. WPC prošlo v posledních několika letech velkou. Ahoj syraell, my sme sa rozhodli pre WPC, hlavne koli tomu že terásky máme vystavené vplyvom podnebia (celodenné slnko aj dážď) a tento materiál je odolnejší ako drevo a nevyžaduje špeciálnu údržbu ani impregnáciu, je odolný aj voči parazitom a hnilobe a pod.


Mátě nějaké zkušenosti ? FilipFS Příspěvky: Registrován: Stř 03. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC.

Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Téměř bezúdržbový materál se zárukou až let. Výroba na základě americké licence Strandex. Máme dřevo, chtěli jsme woodplastic , ale protože z toho nejde tvarovat a navíc by byl problém se zatížem pod zastřešením bazénu, vyhrálo. Bukovany, Středočeský Kraj, Czech Republic.


Hodnocení firmy WPC – WOODPLASTIC a. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti. Of course the guarantee is only years. The price was unreal and so the floor fell after years.


Kvalitní terasy Woodplastic (WPC) Dřevěné terasy mohou být velmi krásné, ale bohužel ne na dlouhou dobu. Deštivá jara, tropická léta a mrazivé zimy si na dřevěné terase brzy vyberou svoji daň. Dřevěná terasa po čase začíná ztrácet svoji barvu a dřevo se opotřebovává. Kompozit ze dřeva ThermoWood a plastu – TWPC je nejstabilnější kompozitní dřevo na trhu.


Poradí si s terasou u bazénu, kolem vířivky, a jinými detaily, jakou jsou schůdky, obložení zídek kolem terasy, zakulacené tvary, výřezy v terase apod. Woodplastic nainstalovaný několik let zůstal podle prohlídky referenčních staveb prakticky totožný. Po prvních několika týdnech a měsících dojde k vyplavení povrchové vrstvičky dřevěné drtě, prkna lehce zesvětlají, pak už se barevnost ustálí a zůstává konstantní. Zadření třísky nehrozí.


A kdyby někdo neřekl, že to není pravé dřevo, při běžném. Cenu terasy nelze spočítat jen podle pořizovacích nákladů veškerého materiálu a nákladů na práci. Je třeba zakalkulovat životnost a údržbu.


A právě dřevoplast (WPC - WOODPLASTIC ) vyniká jako materiál naprostou bezúdržbovostí a maximální životností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...