úterý 28. dubna 2020

Weber sys epox ns

Dvousložková bezrozpouštědlová epoxidová pryskyřice pro povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí do. NS kg v provedení šedá se používá na povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí jako nátěr či stěrka. Vhodný všude tam, kde je nurná vysoká odolnost vůči oděru, povětrnosti, chemickým vlivům.


Varianty zboží - weber sys epox ns. NT je dvousložková, bezrozpouštědlová, epoxidová pryskyřice pro povrchovou úpravu betonu a jiných soudržných podkladů.

Používá se jako nátěrová podlahová hmota pro bezprašnou povrchovou úpravu betonu, případně jiných soudržných materiálů. Je vhodná jako pigmentovaný krycí nátěr. Ve vzornících vyobrazené odstíny barev jsou pouze orientační (barevnost na vašem monitoru se mění v závislosti na jeho nastavení a vnějším osvětlení).


Barevné odstíny pro produkty řady weber. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Pro vytvoření designové podlahy v interiéru je možné do nezavadlé pryskyřice vsypat akrylátové chipsy různých barev a po vytvrdnutí přelakovat epoxidovým lakem weber. Při aplikaci je nutno dbát, aby nevznikali loužičky hmoty. Penetrácia sa vykonáva pomocou webersys epox penetrácia rozpúšťadlová v hmotnostnom pomere 100: 10.


Vyrába sa vo farebných odtieňoch stupnice RAL. Dostupnost: skladem ( weber sys epox ns kg ). Til fugning af porcelæ ns -,. VS bude použit výrobek SIKA. A) číslo výrobku: balení v MJ: kg weber.


NT, při dodržení všech techno. Weber – weberepox easy is a. V katalogu nemáme podrobnější informace o weber sys epox. NS kg okrová je dvousložková, bezrozpouštědlová, epoxidová pryskyřice pro povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí do extrémně namahanývh prostor.


Vhodná pro nepřímý styk s potravinami. NS , jako stěrku, nebo nátěr nylonovým válečkem. Epoxidovou kompozici je nutné používat v. Akrylátový vsyp (designové chipsy) 4.

Farebné odtiene: biela, čierna, modrá, šedá, červená, zelená, žltá. Všechny informace o produktu Penetrace weber. Natužený webersys epox náter hrubovrstvový vyliaty na pripravenú plochu roznášajte vhodným valčekom s krátkym chlpom 4- mm (napr. nylon) určeným pre aplikácie ťažkých náterových hmôt. Vždy si pripravujte len také množstvo kompozície, ktoré ste schopní pri 20°C spracovať do cca pol hodiny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Epox NS nátěr silnovrstvý kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...