čtvrtek 30. dubna 2020

Vlnitý plech bazar

Vlnitý plech89x200cm, tl. Skladem 70ks, cena za celý plech včetně DPH. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Různé konve na mléko a potraviny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Plech je novy nepouzity.


Cena je 8€ za cely kus. Predám vlnitý pozinkovaný plech. Pozinkované vlnité plechy.

Nabízim k prodeji plechovou střešni krýtinu. Nabízíme k prodeji použitý pozinkovaný vlnitý plech který je ve velmi dobrém stavu. DIY Brick Rocket Stove - Cooking Without Power - Duration: 24:08. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dom a záhrada - Pouzity plech bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Tento trapézový plech je svou konstrukcí předurčen pro ztracené stropní. Prohlédněte si aktuální inzeráty vlnitý plech. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Tovar sa nachádza v Moldave nad Bodvou. Inzerce na bazaru je zdarma. Zabezpečujeme aj dopravu po celej SR. Krompachy Stavebné materiály.

Poptávám vlnitý plech i použitý. Ty, po kompletní demontáži roztřídíme do jednotlivých kategorií dle stavu, druhu. Prodám střešní vlnité plechy v dobrém stavu. Je nový ale mírně oxidovaný jak je vidět na fotkách.


Místy lehce zvlněný, ale. Kč , Rožnov pod Radhoštěm plechová střešní krytina , trapézový plech TR- plus, nový ,nepoužitý,výška vlny 18mm , barevný odstín RAL. Krytina střešní 1Kč , Ostrava Krytina střešní Povrchov. Zajistíme ostrahu Vašeho majetku.


Podpora bydlení – sruby, dřevostavby, výhodné hypot�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...