pondělí 6. dubna 2020

Trendy v malování pokojů 2016

Moderní trendy v malování bytů aneb jak si pohrát s barvami i technikou. Jestliže vám vadí to, jak váš pokoj v současnosti vypadá, vždy se jej můžete pokusit nově a originálně vymalovat. Nová výmalba dokáže proměnit místnost k nepoznání, a pokud se nebojíte trochu experimentovat, je to sázka na jistotu. Malování pokojů a bytů.


Malujeme bytové i nebytové prostory.

Objevte trendy v malování , fantasticky dekorované pokoje a překvapivé kombinace barev. Provádíme zakázky menšího i většího rozsahu. Stanislav Kralovanský, MALÍŘI NATĚRAČI CZ. Ano, i bytové trendy podléhají módě.


Při prvním malování jsme zvolili univerzální bílou, protože jsme potřebovali hlavně. V posledních letech v našich domovech vládly výrazné barevné kombinace, avšak letos začíná být tento trend ústraní.

Střídá se s návratem k přírodním barvám i materiálům a celkově jednoduchému a vzdušnému designu. Lesk a třpyt zůstává v pozadí a prim bude patřit, ať už v malování pokojů či různých. Začal nový rok a ten je vždy symbolem změn.


Trendy přejí jednoduchému až minimalistickému pojetí. V moderním interiéru jsou hladké stěny bez štukování, nicméně boom pastelových barev je na ústupu. Jsou elegantní nebo hravé, vypadají vesele či jako netradiční dekorace, v každém případě jsou na stěnách velmi originální. Pokud jste se rozhodli vymalovat si svůj byt a hledáte nějakou inspiraci, podívejte se spolu s námi, jaké trendy vévodí tomuto roku.


Každý rok v Mezinárodním estetickém centru značky Dulux zkoumají přední designéři, architekti a návrháři z celého světa globální trendy designu i životního stylu. Na jejich základě poté navrhnou barevnou paletu, která nejvíce odpovídá aktuálním potřebám a náladě ve společnosti. Mátově šedá (J1). Nemusíte se bát odvážnějších kombinací a odklonu od klasiky.


Jde přece o to, abyste se doma cítili příjemně, ale přitom prostor vašich pokojů působil moderně. Oba tyto požadavky jde jednoduše skloubit, mnohdy stačí jen trocha inspirace. Pojďme se společně podívat na nějaké nové trendy v malování bytů!

V každém pokoji jiná barva, dlaždice různých vzorů – tomu je už konec. Nalaďte svůj byt na jednu notu: nemusíte se omezovat na jednoduchou bílou, různé odstíny okrové nebo slonovinové v kombinaci s obložením nebo tapetou. Než se ale pustíme do samotného malování , musíme zjistit, jaký druh omítky v místnosti máme.


Sádrové omítky se vyznačují hladkou strukturou povrchu. Vyskytují se v luxusních interiérech a půdních vestavbách. Za poslední léta se trendy v našich domovech značně proměnily. Podle statistik českých domácností z deseti preferuje barevnou výmalbu.


Když už jsou všechny nové příčky na svém místě, nové rozvody instalované a okna vyměněná, přichází na řadu doladit vzhled stěn, ať už malováním či tapetováním. Pro co se rozhodnete, je jen na vás. Přinášíme vám pro inspiraci aktuální trendy a jako bonus přidáváme i pár praktických rad.


Kdo se může v době karantény ubytovat v hotelu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...