pátek 3. dubna 2020

Sud na dešťovou vodu hranatý

Plastový sud na dešťovou vodu komplet s víkem a výpustním kohoutkem pro snadné vypouštění vody. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy pou. Vyrobeno ze 1 recyklovaného materiálu (PP). SUD NA DEŠŤOVOU VODU 2L PH hranatý s kohoutkem a víkem je vyroben z odolného plastu pro účely skladování vody.


Díky hranatému tvaru jej můžete umístit do rohu a ušetříte. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly. V případě dalších dotazů. Víko chrání vodu před znečištěním.


Do spodní části sudu vyvrtejte otvor a kohoutek do něj, pomocí lepidla, vlepte. Součástí balení je výpustní kohoutek. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora.


Sudy na vodu patří mezi nadzemní nádrže na zásoby dešťové vody. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání. Sud na dešťovou vodu lze dovybavit také podstavcem, který vyvýší sud a usnadní tak nabírání vody. Další vychytávkou je možnost sestavení hned několika sudů za sebou, které budou mezi sebou propojeny a nedojde tak k přetečení sudu, který je hned pod svodem ze střechy, ale dešťová voda se bude napouštět i do těch.


Výhodou podstavců je jejich pevnost a odolnost. Přeprava sudu je prováděna přepravní službou TopTrans za cenu 19- Kč nebo Českou Poštou. Hospodaření s dešťovou vodou. Plastový podstavec pro sud na dešťovou vodu Lanzarote 3l pro sna. Prodejna Plzeň Doprava zdarma.


Podstavec pro sud Lanzarote. Unikátní spojení funkčnosti a designu. Nádoba na vodu 220l, pr. Náhradní kohoutek pro nádobu na dešťovou vodu 900.


Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě o. Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro.


DPH , plus náklady na doručení. Tento podstavec je vhodný pod hranatou i kulatou variantu sudů. Nakupujete jako nepřihlášený u. To se Vám líbí: cena , včetně víka a kohoutu, barva. Sud je velice praktický na zahrádku,kde není přístupná voda, ale je možnost sběru dešťové vody, barevně ladí do zahrady.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Specifikace: Obje2l Materiál: Plast Výška:.

Sud na dešťovou vodu hranatý
Sud na dešťovou vodu hranatý

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...